Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το «κυνοκομείο» της Φλώρινας (video)



5 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mas ta exete @@@ me ta koproskula sas.. edw den exei o kosmos na faei... 8a agwrazoun trofh gia ta skulia.... ante ante.. deste ligo thn pragmatikothta.. to teleuteo pou niazei ton kosmo einai ta adespota...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ..

      Διαγραφή
    2. Ολοι εχουνε δικαιωμα στη ζωη και την ευζωια. Ανθρωποι, και ολα τα υπολοιπα ζωντανα οντα. Σε κανεναν δεν αξιζει να αργοπεθαινει απο πεινα, διψα, αρρωστια, κακες καιρικες συνθηκες. Θυμισου το αυτο την επομενη φορα που ξαπλωνεις κουκουλομενος με κουβερτες στον καναπε νιωθωντας οτι πεθαινεις με 39 πυρετο και σκεψου να ησουν εκει μεσα. Χωρις σουπιτσα και ντελιβερι, χωρις νερο η τσαι, χωρις κουβερτα και θερμομετρο και Panadol.

      Διαγραφή
  3. Γίναμε ρεζίλι και πανελληνίως!! Ελπίζω να υπάρξουν γρήγορα αλλαγές! Και για να απαντήσω στον κύριο από πάνω που απαξιώνει τα αδέσποτα να του πω πως απλά και αυτό είναι ένα δείγμα πολιτισμού!
    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.