Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αύριο στη Θεσσαλονίκη η εξόδιος ακολουθία του Δήμου Μιλτιάδους

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας ανακοινώνει στους δημότες της πόλεως, ότι η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος Διευθυντή ιατρού της Χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας Δήμου Μιλτιάδους, θα τελεστεί στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στις 5 μ.μ. της 25ης Οκτωβρίου 2013.

9 σχόλια:

  1. Καλο παραδεισο!!!! Προσφερες πολλα ολα αυτα τα χρονια στο νοσοκομειο της Φλωρινας.....Σιγουρα η απουσια σου θα ειναι αισθητη απο 'δω και στο εξης στο νοσοκομειο της πολης...Υπηρξες πολυ καλος στην ειδικοτητα σου ως γιατρος , ως φιλος,ως ανθρωπος. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ.ΔΗΜΟ
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ταξίδι σύντροφε, φίλε, συνάδελφε ΔΗΜΟ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ!

    Του Άδη τα πικρά σκαλιά
    κατέβηκες κι εχάθεις
    κι άδικα περιμένουμε
    πίσω πως θα ξανάρθεις. — feeling sad at Φλωρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιο φτωχή η Φλώρινα........ Χάσαμε έναν αξιόλογο άνθρωπο κι έναν επιτυχημένο γιατρό. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις. Καλό ταξίδι ΓΙΑΤΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KALO TAKSIDH JIATRE KAI KALO PARADISO.PROSFERES PARA POLLA KALA STOUS SINATHROPOUS SOU OS JIATROS KOURAJIO STHN OIKOJIENEIA SINGKENHS KAI FILOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.