Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μοσχοπούλου – Χατζάρα στην Ουγγαρία

Στο Debrecen της Ουγγαρίας ταξίδεψαν οι Μοσχοπούλου και Χατζάρα μαζί με τον προπονητή τους Καλυβιάνο Λεωνίδα, το προηγούμενο σαββατοκύριακο προκειμένου να συμμετάσχουν στους αγώνες της σειράς Olympici της Ουγγρικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Η Ζωή με συνολικά 8 νίκες και 2 ήττες στους Ομίλους εντυπωσίασε, ενώ θετική ήταν και η παρουσία της Βασιλείας με 4 νίκες και 6 ήττες αντίστοιχα. Στην συνέχεια και 2 αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. κέρδισαν το 1ο νόκ – άουτ και μπήκαν στις 32 αλλά στην συνέχεια έχασαν το 15άρι για την 16άδα.
Τελική κατάταξη 17η η Ζωή και 31η η Βασιλεία σε συνολικά 58 συμμετοχές.
Άνοιξε τις πόρτες του το Αγωνιστικό και Προπονητικό Κέντρο του Ο.ΞΙ.Φ. στην Θεσσαλονίκη το TFC (Thessaloniki Fencer’s Club) και πραγματικά εντυπωσιάζει τους επισκέπτες του. 12 αγωνιστικές πίστες, Γραμματεία, τεχνική υποστήριξη αλλά και όλα τα απαραίτητα υλικά διαθέσιμα για τους μελλοντικούς ξιφομάχους είναι στην θέση τους. Ήδη είναι έτοιμες οι ανακοινώσεις για τα επίσημα εγκαίνια αλλά και τις αγωνιστικές – προπονητικές εκδηλώσεις για την φετινή σαιζόν.
Την Τετάρτη είναι ημέρα επίδειξης του ξίφους ασκήσεως από την 20μελη ομάδα του Προπονητή Στάθη Γεροσίδερη.
Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες στο www.tfclub.gr και στο FB.

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.