Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Έφυγε» ο ιατρός Δήμος Μιλτιάδους

Χάσαμε τον φίλο μας, τον συνεργάτη, τον γιατρό μας.
Χάσαμε τον άνθρωπό μας.
Τον χάσαμε ξαφνικά και αναπάντεχα.
Η απώλειά του τεράστια, βίαιη και τρομακτική.
Δεν μπορούμε να συνειδητοποίησουμε πως δεν θα τον ξαναδούμε.
Δεν μπορούμε να χωνέψουμε την ιδέα του κενού που αφήνει πίσω του.
Δήμο αγόρι μου, καλό σου ταξίδι.

Η μεγάλη σου οικογένεια από τη Φλώρινα

22 σχόλια:

  1. Έφυγε ένας Άνθρωπος που αγάπησε και υπηρέτησε το λαό με σπάνια συνέπεια και αφοσίωση. Οι Φλωρινιώτες θα τον μνημονεύουμε πάντα. Ο Θεός να τον αναπαύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε, Δήμο από χθες βράδυ οι άγγελοι σε πήραν κοντά τους. Την Κυριακή που μιλούσαμε στο τηλέφωνο μου είιπες έλα να σε δω το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα .Δυστυχώς παιδικέ μου φίλε δεν πρόλαβα.Καλό σου ταξίδι .Θα σε θυμάμαι πάντα. Ο παιδικός σου φίλος Πανίκκος. Ποταμός του Κάμπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΔΗΜΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.Β.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς να περιγράψεις το αίσθημα της απώλειας που προκαλεί ο χαμός ενός ανθρώπου όπως τον Δήμο; Τι μπορεί να πείς άραγε για κάποιον που έσωσε τόσο κόσμο και που υπηρέτησε τον συνάνθρωπο; Σίγουρα πάντως ότι ήταν τιμή μας που υπήρξε φίλος μας και γιατρός μας! Καλό ταξίδι Δήμο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕ.(Α.Δ.Γ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ'ευχαριστώ για την μητέρα μου..
    Καλό Παράδεισο Γιατρέ ,Καλό Ταξίδι..
    Ξ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τους συντοπίτες του Δήμου στο μεγάλο "χρυσοπράσινο φύλλο το ριγμένο στο πέλαγο" ακούγαμε πως ήταν λεβέντης από τα παιδικά του χρόνια. Έτσι τον γνωρίσαμε και στη νέα του πατρίδα τη Φλώρινα. Με το μόνιμο χαμόγελο της καλής προαίρεσης, σήμα κατατεθέν των τρανών που δεν τους νικάει η θλίψη.
    Καλό κατευόδιο γιατρέ, άνθρωπε, συντοπίτη.

    Οικογένεια Κώστα Νομικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο ταξιδι Δημο...ησουν ο γιατρος και ο φιλος μας....θα μας λειψεις αφανταστα....ευχαριστω πολυ για ολα οσα εκανες για τους ανθρωπους μου και μενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλό ταξίδι Δήμο Μιλτιάδου ..Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην Φλώρινα. απέδειξες με την στάση σου ότι ήσουν ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ και όχι "καλαμαράς" όπως μου έλεγες...τα συλληπητήρια όλων μας στην οικογένεια σου...
    ΕΝΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό ταξίδι χωριανέ. Δήμο γιατί βιάστηκες να φύγεις? Είχες τόσα πολλά να δώσεις. Η προσμονή και η ελπίδα να γυρίσουμε στο σκλαβωμένο μας χωριό έπρεπε να σε κρατά ζωντανό. Η αγάπη σου γι' αυτό που σπούδασες και υπηρέτησες πιστά έπρεπε να σε κρατά ζωντανό Δήμο μας άφησες νωρίς. Γιατί ρε φίλε γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό ταξίδι Γιατρέ. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε την απώλεια ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου.
    Χ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλο ταξιδι Γιατρε σ'αγαπησαμε ολοι οι καλοι παιθενουν θα παει καπου που σιγουρα θα ειναι καλυτερα ελπιζουμε να τον αναπαυσει ο Θεος.Δεν θα ξεχασω ποτε την ημερα που με χειρουργησες που με εσωσες σε ευχαριστω για ολα τα καλα ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε μου Δημο,μου ειχες πει καποτε οτι ουδεις αναντικαταστατος πιστευω οτι δεν θα ξανα υπαρξει
    γιατρος αλλος μετα απο εσενα με απειρες ιατρικες
    γνωσεις και με τοσα πολλα χαρισματα
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ
    Μια φιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ωραίο πράγμα που είναι να σε αγαπάνε τόσοι πόλοι άνθρωποι και να το εκφράζουν, τι ωραίο. Ας γίνει σε όλους μας παράδειγμα προς μίμηση να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρευρέθηκα στον τελευταίο αποχαιρετισμό του Δήμου. ΄Εφυγα όμως με ένα προβληματισμό.Οι συνάδελφοι του από το νοσοκομείο τον αποχαιρέτησαν,η εκκλησία της Φλώρινας τον αποχαιρέτησε,οι Φλωρινιώτες τον αποχαιρέτησαν .Οι αρχές ή εκπρόσωπος τους που ήταν να πουν ένα ΑΝΤΙΟ στο Δήμο που υπηρέτησε για 25 χρόνια τη Φλώρινα;Περιμένω μια απάντηση για να μην αδικήσω κανένα πριν κάνω το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητε μου Δημο μου ειχες πει καποτε "ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ".Εφυγες τοσο νωρις και βυθισες ολη τη
    Φλωρινα σε θλιψη.Πιστευω οτι δε θα υπαρξει αλλος γιατρος
    σαν εσενα με απειρες ιατρικες γνωσεις και με τοσα χαρισματα.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
    Μια φιλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΕΡΑΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ31 Οκτωβρίου 2013 στις 10:24 μ.μ.

    και οι δυο ξενοι σ'αυτη την φιλοξενη πολη πιστευω γιναμε δικοι τους ανθρωποι.και οι δυο κατι προσφεραμε απο το μετεριζι του ο καθενας.μονο που εσυ εσωζες ζωες και η ζωη δεν σου χαρισε ενα μικρο περισευμα απ'ολους εμας.παρ'ολο που εφυγα πριν απο χρονια με την συνεχη επικοινωνια μας σε ενοιωθα διπλα μου.να ξερεις οτι με το φιλο μας τον MISEL θα μας λειπεις παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.