Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Μελίτη

Τα προβλήματα της περιοχής και οι προτεινόμενες λύσεις μέσω της κυβερνητικής πρότασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., συζητήθηκαν σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πνευματικό Κέντρο Μελίτης.
Εκεί, ο βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης και τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής άκουσαν και συζήτησαν με τους κατοίκους για θέματα όπως η τηλεθέρμανση, ο αναδασμός, η ανεργία, τα ορυχεία κ.ά.


Δείτε στα παρακάτω video τις δηλώσεις του βουλευτή Θανάση Γερμανίδη και του συντονιστή της Ν.Ε. Τάσου Τσαούσογλου:


23 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ εισαι στον νην πασοκ που ακομα μασα τον ιδροτα μας με την νδουλα? ουστ ρε λαμογιο...

      Διαγραφή
  2. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ. ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re pedia den yparxei parthenogenhsh poythena
    ti na kanoyme??/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φίλος της 6.17 με πρόλαβε γιατί αν κάποιος μας υποδείξει ένα πολιτικό χώρο που είναι όλα τέλεια και με στελέχη εκ παρθενογένεσης και πολύ ταπεινή ζωή τότε ας το κάνει.
    Τώρα στον 1ος σχολιαστή θα του πω τις κουτάλες ας τις κρατήσει για τον εαυτό του και να μείνει εκεί που είναι, γιατί για όσους γνωρίζουν από κουτάλες , δεν έχει χώρο στην αριστερά.
    Εκεί αγαπητέ μου η πλειοψηφία των στελεχών που αφορά πολύ έντιμα άτομα θυσιάζεται πραγματικά για το όραμα ανατροπής της μιζέριας που ζεις εσύ και όλοι μας.
    Η κουτάλα ανήκει αλλού και όχι στις αριστερές παρατάξεις του κοινοβουλίου ,που προφανώς δεν διαχειρίζονται κρατικά κονδύλια ή δημόσια περιουσία και ένα μεγάλο μέρος της μοναδικής βουλευτικής αποζημίωσης πάει και σε άλλες δράσεις στήριξης της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιέγραψε μερικές δράσεις στήριξης της κοινωνίας 7:44 που κάνει ο Syriza ή τα άλλα αριστερά κόμματα εκτός από την υποστήριξη στους λαθρο. Είναι το νέο Πασοκ είτε σας αρέσει είτε όχι από την στιγμή που δεν διώξατε όταν έπρεπε όλους αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα αλλά τους αφομοιώσατε στον πυρήνα σας. Άντε πάρτε και κανέναν από την ΝΔ όταν θα αρχίσει η κατρακύλα της σε ποσοστά κάτω του 10%.. Α και ακόμη κανένα ταξιδάκι στο America (που κάποτε χλευάζατε) για ¨συμβουλές¨ καλό κάνει... ΞΥΠΝΗΣΤΕ.!! Θέλουμε ένα κόμμα που να κοιτάει τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Πρέπει να σταματήσει αυτό το δεξιά αριστερά ακροδεξιά ακροαριστερά κτλ. Τα καλύτερα μυαλά χρειαζόμαστε με εθνική συνείδηση και να διώξουμε ΟΛΑ τα λαμόγια που μας έφτασαν ως εδώ μήπως ξημερώσει μια καλύτερη μέρα όχι για μας αλλά για τα παιδία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ.ανώνυμου 8:32
      Μπορείς να τις βρείς στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
      Η αριστερά δεν βγαίνει να προβάλλει όπως γίνεται με άλλα κόμματα τις δράσεις αλληλεγγύης.
      Έπειτα αν σου ξενίζει η τοποθέτησή μου και σκανδαλίζεσαι,καλύτερα να προβληματιστείς απο την αλαζονεία και σπάταλη μεταπολιτευτική διακυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ .

      Διαγραφή
  6. Φίλε της 7.44, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλα λόγια μην πεις, γιατί στην πραγματικότητα ούτε εσύ τα πιστεύεις.Και όσο για την εντιμότητα της αριστεράς ο κόσμος ευτυχώς έχει μάτια και αυτιά για να βλέπει και να ακούει.
    Όσο για τους κουταλομαζόχους ευεργετειθέντες του ΠΑΣΟΚ καλά έκαναν και έφυγαν,για να ορθοποδήσει το υγιές ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα λέει μια παροιμία.
    Κόπτεστε ορισμένοι από εσάς να μας αποδείξετε ότι γενικά η αριστερά έχει τις ίδιες ευθύνες και τα ίδια λαμόγια με αυτούς που κυβέρνησαν τόσα χρόνια.
    Το δέχομαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος αλλά μισό λεπτό,άλλο ευθύνη του 5% και άλλο του 40%.
    Εξάλλου τόσα χρόνια που λυμαίνονταν την Ελλάδα όλα αυτά τα λαμόγια εσείς τι κάνατε ;
    Δηλαδή τώρα που το ΠΑΣΟΚ έμεινε στο 5% θυμηθήκατε να πείτε ότι όλο υπόλοιπο βρώμικο ΠΑΣΟΚ του 35% πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ;
    Ειλικρινά προβληματίζομαι στο αν η Αριστερά έχει συνδράμει στην Εθνική κάθαρση των κυβερνόντων κομμάτων. Στο τέλος θα αισθανθούμε υποχρεωμένοι έναντι της τρικομματικής κυβέρνησης ότι μας κυβερνά με ότι πιο καθαρό υλικό έχει.
    Καλή η υπερβολή αλλά δεν πείθει....
    Κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται στα κόμματά σας με Τσοχατζόπουλο-Παπαγεωργόπουλο-Τσουκάτο-Ζαχόπουλο-zimens-υποβρύχια-Τράπεζες-Παπακωνσταντίνου-Λίστα Λαγκαρντ-Πάγκαλο-Σιμήτη και ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ-γερμανικές αποζημιώσεις κλπ-κλπ-και γενικά το ξεπούλημα της Δημ.Περιουσίας.
    Θέλετε να αναφερθούμε σε τοπικά ονόματα ;έχει έννοια ; εσείς νομίζω ότι τους ξέρετε πολύ καλά.
    Κοιτάξτε να δείτε που έφτασε σήμερα η χώρα και όχι από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αφού κάνετε την αυτοκριτική σας τότε ναι στα πλαίσια της Δημοκρατίας ασκείστε κριτική και στους υπολοίπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Αριστερά έγινε αθώα περιστερά.
    Ποια είναι η θέση για τη ΦΥΡΟΜ;
    Για τους γάμους των ομοφυλοφίλων;
    Για την αποποινικοποίηση των "μαλακών" ναρκωτικών;
    Για τους λαθρομετανάστες;
    Για την Ορθοδοξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠ.στον ανώνυμο 10:32
      Μπορείς να τις διαβάσεις και να τις βρείς,δεδομένου ότι σε αυτά δεν δίνονται μονολεκτικές απαντήσεις.
      Βέβαια επειδή εσύ το έθεσες ,ρωτώ έχεις βρεί απαντήσεις στα 4 πρώτα θέματα ,στους πολιτικούς χώρους που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονταιτην εξουσία όλα αυτά τα χρόνια ;
      Αυτά τα φαινόμενα δεν είναι εφεύρεση της αριστεράς και φυσικά αν ήθελες λυμένο το θέμα της ΦΥΡΟΜ ,μια κοινωνία λιγότερο διεστραμένη...χωρίς ναρκωτικά,χωρίς λαθρομετανάστες,χωρίςομοφυλόφιλους...αναζήτησε απαντήσεις γιατί τα έχουμε όλα αυτά,αφού κυβερνούν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια.
      Τώρα όσον αφορά το τελευταίο αρχίζει να ξεπερνιέται η άποψη του πατρίδα -θρησκεία -ορθοδοξία ως ιδεολογικό τρίπτυχο της δεξιάς, γιατί πολλά απλά φίλε των 10:32 αυτή η ακολουθούμενη πολιτική κατάσταση,πέρα απο την εξαθλιούμενη εξοντωτική πολιτική των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Δημ.Περιουσίας,σε λίγα χρόνια με το μνημονιακό πλαφόν των προσλήψεων και τους μισθούς των ιερέων στα 500 € , θα έχουμε το 1/3 των ιερέων απο τους σημερινούς.
      Γι'αυτό προσπάθησε να ξεπεράσεις τις συντηρητικές απόψεις που καλλιεργούν αυτό τον μύθο,γιατί σε λίγα χρόνια που δεν θα υπάρχουν νέοι στην Ελλάδα,που δεν θα υπάρχει εργασία ,που ο καθένας μας θα χρωστάει μέχρι και τα εγγόνια του ,που θα έχουν υποθηκευθεί τα πάντα στους Γερμανούς,που δεν θα έχεις παιδεία-υγεία -εθν.άμυνα κλπ-κλπ ,δεν θα μιλάς για πατριωτισμό της δεξιάς,δεν θα μου λες ότι αγαπούν την ΕΛΛΑΔΑ αυτοί που την καταστρέφουν αργά και σταθερά.
      Δεν νομίζω ότι είναι περισσότερο χριστιανοί αυτοί που προσκυνούν την Μασονία και είναι σε ιδιαίτερα πολιτικά πόστα,σε σχέση με αυτούς που έχουν δώσει μέχρι και την ζωή τους,για την στήριξη των λαϊκών αγώνων.
      Και τέλος δεν νομίζω ότι είναι περισσότερο χριστιανός αυτός που γίνεται δεινάστης του Ελληνικού λαού επιβάλλοντάς του χαράτσια-φόρους και καλύπτει τη διαφθορά ,σε σχέση με αυτόν που αγωνίζεται για την ανατροπή αυτών.
      Και τέλος ,επειδή όντως μπορεί να έχεις ευαισθησία σε θέματα θρησκείας καλό είναι όλοι μας να βάζουμε ψιλά τον πήχη στους εαυτούς μας και μετά να κρίνουμε τους άλλους.

      Διαγραφή
  10. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΨΟΥΜΕ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ; ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ;
    Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε κάνε πρώτα ένα flash back σε ποιους μάζεψε "πρώτη" μούρη εντός βουλής ο Σαμαράς (Ντόρα -Άδωνης- Μάκης κλπ,και τέλος πάντων δες ποιά είναι η κινητικότητα βουλευτών-αρχηγών των κομμάτων και μετά τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
  11. Ποια είναι η θέση της για τους εκτός ΑΣΕΠ διορισθέντες με πελατοκαταλόγους ρουσφετιών που πριν κατήγγειλε και τώρα εναγκαλίζει θωπεύοντάς τους σθεναρά μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους και ποδοπατάει εν γνώση της την αξιοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πελατειακές και ρουσφετολογικές πρακτικές πρώτα αγαπητέ μου θα τις δεις σε αυτούς που πραγματικά " έχτισαν " με άναρχο τρόπο αυτό το αντιπαραγωγικό και δυσκίνητο Δημόσιο(...δεν σημαίνει ότι είναι άμοιροι ευθυνών οι υπάλληλοι ,αλλά και ούτε ότι για όλα φταίει ο Δ.Υ)και μετά θα κοιτάξεις προς τα αριστερά.
      Ρε παιδιά καλώς ή κακώς δεν μπορεί την ίδια ευθύνη να έχει ο κλέφτης και ο εν δυνάμει βάση εικασιών κλέφτης.
      Τώρα όσον αφορά τον Φωτόπουλο και κάθε Φωτόπουλο,εάν αποδειχθεί δικαστικά η ευθύνη του και η συμμετοχή σε παράνομες πράξεις εννοείτε ότι δεν έχει θέση ούτε απ'εξω απο την αριστερά.
      Σκεφτείτε όμως εσείς μια και το βάζετε έτσι το θέμα ,πόσους έχετε εντός των κομμάτων σας,όπου την μια μέρα πλέκετε εγκώμια υπέρ τους πχ Παπαγεωργόπουλο και την άλλη πολύ απλά νύπτω τας χείρας μου

      Διαγραφή
  12. Για τις ευθύνες είστε στο 5, γα τις απαιτήσεις στο 25. Αυτό κι αν είναι υπερβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες ευθύνες του 5%,είναι για όσα χρόνια ήταν σε αυτό το ποσοστό , τώρα αν εσύ θες να αναγάγεις το σημερινό 25%-30% ως ετεροχρονισμένο μερίδιο ευθύνης,νομίζω ότι λάθος στατιστική μέθοδο ακολουθείς.

      Διαγραφή
  13. otan diabazo apantisis propaganda kata toy syriza skeftome...kala tous exei 40 xronai i nd kai to pasok sto doulema...kai tora alla 40 xronia mazi me dimar tha tous doylebei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο 12:02 ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ Π@@@ΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.
    ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΟΥΜΕ ΧΑΣΙΣΙΑ.
    ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.
    ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.
    ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟΝ Κ@Λ@.
    ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ IN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη στεναχωριέσε καθόλου. Η Τρόικα εσωτερικού έχει βάλει μπρος το σχέδιο ξεπουλήματος όλης της Ελλάδας. Θα έρθουν Γερμανοί και Ρώσσοι και θα αγοράσουν και το μπακάλικο της γειτονιάς.

      Αν είσαι τυχερός η γυναίκα σου και η κόρη σου θα είναι η Φιλιπινέζες τους και εσύ και ο γιος σου θα αναλάβετε τους κήπους, τα αυτοκίνητα και τα μερεμέτια.

      Αλλά μακριά από την αριστερά, γιατί θα χάσουμε την ταυτότητά μας!

      Διαγραφή
    2. Mάλλον αγαπητέ των 6.41 πρέπει να ξαναδιαβάσεις το τι έγραψα στις 12.ο2,γιατί προφανώς άλλα λέω άλλα καταλαβαίνεις.
      Δεν ξέρω ποιους έχεις στο νου σου,αλλά αυτά που γράφεις νομίζω ότι ελάχιστους εκφράζουν,έχουμε συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις ,αλλά ότι και να σου λέω νομίζω ότι είσαι στον κόσμο σου...έτσι λίγο να μιλήσουμε στη γλώσσα σου ρε αντισυριζάκια.
      Καληνύχτα σε όλους τους αναγνώστες μια και δεν έχω σκοπό να επανέλθω .

      Διαγραφή
  15. Φίλε της 1.34, όταν κόβεις λίμπρες κρέατος από το σώμα κάποιου δεν γίνεται να το πάρεις χωρίς το αίμα [ 'Εμπορος των Εθνών].Έτσι οικειοποιούμενοι το 25-30% του ΠΑΣΟΚ παίρνετε και τις ευθύνες που το επιβαρύνουν.Και επειδή είναι καλομαθημένο σας συμπαρασύρει σε απαιτήσεις υποστήριξης και συγκάλυψης των βεβαρυμένων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.