Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μετάλλια και διακρίσεις για αθλητές και αθλήτριες της ΓΕΦ

Στις 30-31 Μάρτη το χρυσό κορίτσι της ΓΕΦ Σταυρούλα Δήμκου έκανε άλλη μία φορά περήφανη την ΓΕΦ καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην αθλητική της πορεία.
Την Παρασκευή 5 Απριλίου οι παμπαίδες - παγκορασίδες της ΓΕΦ αγωνίστηκαν στο Διεθνές Κύπελλο Ξιφασκίας που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Μέγα Αλέξανδρο με συμμετοχές από Βουλγαρία-Σερβία και Κροατία.
Ο Χατζόπουλος Στέφανος και η Ελένη Δήμκου ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Ζαραβέλης Αντώνιος κατέλαβε την 3η θέση. Παράλληλα η ομάδα των παμπαίδων (Χατζόπουλος Στέφανος, Πασσάς Γεώργιος και Ζαραβέλης Αντώνιος) κατέλαβαν το χρυσό στο ομαδικό της Σπάθης.
Την Κυριακή 7 Απριλίου στο ίδιο κύπελλο ο Μιχάλης Σιάλτσης κατέλαβε την 2η θέση στους αγώνες Ανδρών, ενώ η Ελένη Δήμκου την 1η θέση στους αγώνες Γυναικών.
Την ίδια μέρα η ομάδα Ανδρών με τους Σιάλτση Μιχάλη – Στοϊνίτση Δημήτριο – Τριανταφύλλου Στέφανο και Πασσά Θωμά κατέλαβαν το χρυσό κύπελλο. Να σημειωθεί δε ότι αγωνίστηκαν με αθλητές μεγαλύτερους ηλικιακά αφού ήταν αγώνες ανδρών – γυναικών.
Το ΔΣ της ΓΕΦ συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες τους προπονητές, τους γονείς που καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για τα υπέροχα αποτελέσματα και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια και στον ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ που σηκωσε το κυπελλο της Σπαθης ανδρων σε αυτους τους αγωνες.Φοιτητης του ΤΕΙ πληροφορικης στην Θεσσαλονικη δεν ξεχασε αυτα που του εμαθε ο κος ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ και η αδερφη του ΓΙΑΝΝΑ.Μπραβο και σε ολα τα παιδια της ΦΛΩΡΙΝΑΣ που διακριθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.