Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τους μαχητές του ΔΣΕ

Εκδήλωση με θέμα «Το οικονομικό βάθρο, οι αρχές και οι θεσμοί της εργατικής εξουσίας», διοργάνωσε χθες στη Φλώρινα η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τιμώντας τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
Αμέσως μετά, ακολούθησε πορεία προς τον ομαδικό τάφο, όπου βρίσκονται θαμμένα τα λείψανα των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ, που το Φλεβάρη του 1949 πήραν μέρος στη Μάχη της Φλώρινας.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η 12η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1949 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ "ΛΗΘΗΣ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 3 ΡΩΤΗΜΑΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΣ ΘΕΣΩ
    1) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ??
    2)Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ??
    3)ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, για την εκδήλωση της 11ης Φεβρουαρίου που αναφέρεις, δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση τόσο προς το blog μας, όσο και προς τα περισσότερα - αν όχι όλα - ΜΜΕ της Φλώρινας.
      Όσο για τα άλλα ερωτήματα σου, θα πρέπει να γνωρίζεις πως μέσα από αυτό το blog προβάλλουμε όλες τις εκδηλώσεις για τις οποίες μας ενημερώνουν και δεχόμαστε όλες τις απόψεις, χωρίς να εξυπηρετούμε κανέναν στόχο. Μη βλέπεις λοιπόν φαντάσματα γύρω σου, κατηγορώντας μας για πράγματα που δεν ισχύουν.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά, παραδεχθείτε το, κάνατε γκάφα.

      Διαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αδελφέ, το έχεις κάψει; Άσε όποιον θέλει να κάνει ό,τι εκδήλωση θέλει και άσε εμάς τους πολίτες να κρίνουμε ελεύθερα χωρίς τις κραυγές σου (και άλλων). Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε, φαντάζομαι, δεν θα έχεις καμιά αντίρρηση να οργάνωνε η Χρυσή Αυγή μια εκδήλωση προβολής των πατριωτικών και εθνικιστικών της θέσεων.
      Ή μήπως εκεί εξαντλούνται τα όρια της δημοκρατικότητάς μας και της "ανεκτικότητος" μας στην "διαφορετικότητα";

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν θα είχα καμία απολύτως αντίρρηση.

      Διαγραφή
  5. Ά ρε κατακαημένη Φλώρινα που πάνω σου πειραματίστηκαν οι κάθε λογής πνευματικοί ιδεολογικοί και ψυχικοί σωματέμποροι χωρίς να σου πουν ποτέ ένα συγνώμη για το όποιο κακό σου έκαναν!
    Δεν είχες ποτέ καμία αξία εσύ και οι άνθρωποί σου γι αυτούς γι αυτό σε...........!
    Εμπαίζουν ακόμη με το ίδιο λεξιλόγιο όπως τότε και τα ζωντανά και τα πεθαμένα σου!
    Αλλά καλά να πάθεις!
    Τέτοια είσαι και τέτοια σου πρέπουν!
    Γιατί μου φαίνεται μάλλον πρέπει να τα ξαναπάθεις για να μάθεις!
    Μονίμως στη φάπα και συ και ο λαός σου!
    Και που αν πας να τιμήσεις τους νεκρούς μου μαύρο φίδι που έφαγε!
    Σε κατέκτησαν σε καιρό ειρήνης όλοι εκείνοι που διαλόστειλες κάποτε όταν προσπάθησαν να σε κατακτήσουν με όπλα και να σε μάθουν να ζεις σύμφωνα με αυτά που αυτοί ήθελαν και όχι με αυτά που αγωνίστηκες και πίστευες εσύ και τα παιδιά σου!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΄ΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ!
    ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΓΚΙΟΥΡΓΙΑ!
    ...γι αυτό το παρακάτω το γράφω ψιθυριστά μη με ακούσει κανείς και με πει φασίστα!
    ΖΗΤΩ ΡΕ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ!
    ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ "ΔΙΚΟ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!
    ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!
    ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ!
    ....θεέ μου μη με ακούσει κανένας δικός τους μαύρο φίδι που με έφαγε!Γι αυτό βούβα παιδιάαααα....στο ψιθυριστό και χαμηλά το κεφάλι δεν είναι να παίζεις με δαύτους θα μας την πέσουν πάλι και δεν θα μαζευόμαστε!

    Να ρωτήσω;
    KοκκινοΣΝΟΦΙΤΕΣ είχε στην εκδήλωση ή μόνο ένδοξους μαχητές του ΔΣΕ από την Κακιά Φασιστική Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.