Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση στον Καύκασο

Στην εκδήλωση «Από τα βουνά του Καυκάσου… στο μεθοριακό οικισμό του Ν. Καυκάσου», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στην Τοπική Κοινότητα Νέου Καύκασου Φλώρινας από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Καυκάσου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στην εκδήλωση, στην οποία κύριοι ομιλητές ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Φωτιάδης και η κ. Κυριακή Αμανατίδου, ο κ. Δήμαρχος στο χαιρετισμό του είπε:
«Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση την οποία μου κάνατε να βρίσκομαι σήμερα εδώ.
Να συγχαρώ τους ομιλητές για τις εξαιρετικές τοποθετήσεις τους, οι οποίες είναι σημαντικές όχι μόνο για την ιστορία του χωριού, αλλά και για την ιστορία των κατοίκων οι οποίοι μετεγκαταστάθηκαν εδώ. Ήταν μια πολύ σημαντική εκδήλωση, που μας δίδαξε πολλά.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνετε και να ξέρετε πως ο Δήμος Φλώρινας θα είναι κοντά σας και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες διανύουμε θα σταθούμε δίπλα σας με κάθε μέσο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.