Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σχεδόν βέβαιη η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και οχημάτων χωρίς αλυσίδες

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι με αφορμή την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρή χιονόπτωση), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκδοθούν από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες θα υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων που δε θα φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.
Θα υπάρχει διαρκής και έγκαιρη σχετική ενημέρωση για την ενημέρωση των πολιτών.

4 σχόλια:

  1. ΣΧΟΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me ta dromologia tou ktel ti tha ginei..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, σε αυτό μόνο το ΚΤΕΛ μπορεί να σου απαντήσει... 2385022430.

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΩΦΕΛΙΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 3,5 ΤΟΝΩΝ (ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ )ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.