Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Χιονίζει ξανά στη Φλώρινα

Χιονίζει αυτή τη στιγμή στη Φλώρινα, με αποτέλεσμα τα πάντα να έχουν καλυφθεί από το χιόνι, ενώ η θερμοκρασία είναι στους -3 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με το meteo.gr, η χιονόπτωση θα συνεχιστεί με το θερμόμετρο να φτάνει τους -7 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με το θερμόμετρο να φτάνει τους -5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Για αύριο Τρίτη 7/2, αναμένεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους -6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή χιονόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους -6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.