Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ήττα στις λεπτομέρειες για τη γυναικεία ομάδα του Φιλώτα

Αγώνας για γερά νεύρα, έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων, οπού ο Φιλώτας Μ.Π.Σ. έχασε 24-23 από τον ΑΟ Ιωαννίνων. Η 4η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, έκλεισε με ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, γεμάτο σασπένς, όμορφες φάσεις, κοντράστ συναισθημάτων αλλά και μια αλλοπρόσαλλη διαιτησία που σφύριζε ότι ήθελε εκνευρίζοντας την κερκίδα αλλά και τους 2 πάγκους.
Η ομάδα του Φιλώτα, δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό σε αντίθεση με την ομάδα των Ιωαννίνων που μπήκε πολύ δυνατά, (με σκορ 3-0 και 7-2), αλλά η είσοδος της Τολούδη στον αγώνα σε συνδυασμό με την άνοδο της Σουμτάκη στο τέρμα, άλλαξαν την ροή φέρνοντας την διαφορά στο 1 γκολ. Στο τέλος του ημιχρόνου η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε από δυνάμεις και ο Φιλώτας έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος 12-13.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν γκραν γκινιόλ, αλλά τα πολλά ανεξήγητα και άδικα δίλεπτα που έδωσαν οι διαιτητές στην ομάδα του Φιλώτα σε κρίσιμα σημεία (5 δίλεπτα απανωτά από το 40΄-46΄), καθόρισαν και το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση της Θωμά, με την ομάδα του Φιλώτα, μετά από 2 χρόνια απουσίας.
Τα δεκάλεπτα ήταν 5-2, 9-7, 12-13 ημίχρονο, 16-16, 22-20, 24-23 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Τσουτσουλάκη (7 γκολ), Τολούδη (5 γκολ) και η Σουμτάκη -που προέρχονταν από τραυματισμό- ενώ από τον ΑΟ Ιωαννίνων ήταν η Τσάγκα (10 γκολ) και Κυριαζή (8 γκολ).
Συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Ιωαννίνων (Τικμανίδης Απόστολος): Βλαχοπούλου Ε., Μαγιοπούλου Ε. 2, Ζήνα Θ. Τσάγκα Β. 10, Μαρκοπούλου Σ., Ζαμπάλα Μ.1, Εφαπλωματά Μ., Κυριαζή Α. 8, Πότσικα Μ., Λέκκα Α., Μπλίζου Σ. 1, Κυρίτση Ε., Καρελά Α. 2, Κάππη Ε. (4/5 πέναλτυ)
Φιλώτας: (Λιότσκα Θεανώ)Α: Θωμά Ελ., Παπαδοπούλου Αλ., Κλάζογλου Ειρ. 1, Τσουτσουλάκη Τ. 7, Στρατάκη Ειρ., Πιχτράκη Γ. 1, Γκάτσιου Αν. 2, Κέρλοβα Αν. 2, Βογιατζή Μαρ. 5, Σουμτάκη Ιωάν., Κούπα Ιωάν., Παραστατιδου Σ., Τολούδη Ελ. 5, Φυλάκη Φιλ. 6 (1/3 πέναλτυ)
Οι διαιτητές του αγώνα Δημάκης Γ. και Βερβενιώτης Σ., από το Άργος, σφύριζαν άλλα αντί άλλων, έδιναν ποινές που μετά τις αναιρούσαν, εκνεύρισαν τους προπονητές με ανάποδα φάουλ και αναίτιες ποινές και έκαναν το παιχνίδι άνω κάτω αλλά στα κρίσιμα σημεία όλα τα σφυρίγματα ήταν κατά του Φιλώτα, ευνοώντας έτσι μονομερώς την γηπεδούχο ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.