Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εκστρατεία για τη συγκέντρωση ρούχων και κλινοσκεπασμάτων

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί (μεταξύ των οποίων το Ράδιο Φλώρινα) ξεκινούν εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει από το βόρειο τόξο της χώρας που λόγω της κακοκαιρίας, μαστίζεται σκληρότερα και θα συνεχισθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.
Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.).
Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.
ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, η δράση θα λάβει μέρος σε εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Νευροκόπι, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γουμένισσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Πτολεμαϊδα, Φλώρινα, Καστοριά, καθώς και στην Αττική σε Ίλιον, Νίκαια και Γλυφάδα. Οι εκκλησίες θα ορισθούν τις επόμενες ημέρες.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΚΑΪ
και συνεργαζόμενοι Ραδιοφωνικοί σταθμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.