Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο δήμος Αμυνταίου

Σε ξενοδοχείο της περιοχής έκοψε τη βασιλόπιτά του ο δήμος Αμυνταίου. Ο δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, στην προσαρμογή στο πρόγραμμα «Καλλικράτης» και στο παραγόμενο έργο του δήμου, ενώ έκανε αναφορά και στη μεγάλη προσφορά των εργαζομένων στον αποχιονισμό των τελευταίων ημερών.
Το φλουρί κέρδισε ο Γιώργος Κόττας, ενώ το προσωπικό του Δήμου είχε την ευκαιρία να γευτεί τοπικό τσίπουρο και κόκκινο κρασί Αμυνταίου.

1 σχόλιο:

  1. Αλλάζει η διάθεση με κάτι τέτοια. Νιώθεις σίγουρος πως όλα βαίνουν καλώς. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό και τα, "όποια" προβλήματα, δεν υφίστανται!

    Δεν λέω, καλός ο "χαβαλές", όμως υπάρχουν συνάνθρωποί μας που, όχι μόνο δεν έκοψαν βασιλόπιτα, αλλά ούτε "καρδιά μαρουλιού" δεν είχαν στο γιορτινό τραπέζι τους.

    Μοιράστε τα "ΟΠΟΙΑ" χρήματα των δήμων σε όσους έχουν ανάγκη ένα καρβέλι ψωμί και αφήστε τις προσφιλείς κοινωνικές εκδηλώσεις για "άλλους χρόνους".

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.