Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ. «Παγκράτιον»

Την Κυριακή 12/2/2012 στις 2μμ στην “οδό ονείρων” σε μια κατάμεστη αίθουσα έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων έκανε μια σύντομη αναδρομή στις επιτυχίες των αθλητών για το έτος 2011 και χαρακτήρισε επιτυχημένη την χρονιά που πέρασε συνεχάρη τους αθλητές και υποσχέθηκε μεγαλύτερες διακρίσεις το 2012.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο ταμίας της ένωσης shotokan καράτε Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας Κος Ξανθόπουλος Χρήστος και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Κος Αριστείδου.
Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές των πτυχίων και διπλωμάτων στους επιτυχόντες στις εξετάσεις της W.K.F. Ο αντιδήμαρχος απένειμε τα πτυχία Προπονητικής της Παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε στους προπονητές του συλλόγου:
1. sensei Κορομπίλη Γεώργιο
2. senpai Κορομπίλη Νικόλαο
3. senpai Τσουλιά Γεώργιο
Επίσης έγινε απονομή του 1ου DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε από τον εκπρόσωπο της Ένωσης στους αθλητές:
1. Σίσση Βύρωνα
2. Μπογδάνη Πέτρο
3. Σιδηρόπουλο Γεώργιο
Διπλώματα “τιμής ένεκεν” απονεμήθηκαν στους αθλητές που διακρίθηκαν στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΛ.Ο.Κ και της Ένωσης Β. & Κ. Ελλάδας:
1. Τσαρτσιταλίδης Ηλίας
2. Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη – Μαρία
3. Τσομπανόπουλος Κων/νος
4. Σίσσης Βύρων
5. Μπογδάνης Πέτρος
6. Σιδηρόπουλος Γιώργος
7. Αναστασίου Τραϊανός
8. Παλιογιάννη Φωτεινή
9. Σιώκης Λουκάς
10. Αμβράσης Βασίλης
Επίσης απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο στους όλους αθλητές που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.
Στο τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου τίμησε και το νεοσύστατο τμήμα του kick boxing με προπονητή τον αναγνωρισμένο από την Π.Ο.Κ Ξένια Αλέξανδρο και τόνισε πως το τμήμα αυτό είναι το μόνο αναγνωρισμένο και εξουσιοδοτημένο στον νομό να διδάσκει και να διενεργεί εξετάσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία.
Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο μικρός μαθητής του συλλόγου Στεφανόπουλος Μάξιμος ο οποίος κέρδισε έναν πλήρη εξοπλισμό του καράτε.
Στην αποφώνησή του ο πρόεδρος αφού συνεχάρη όλους τους αθλητές και τους προπονητές για το πράγματι πετυχημένο έργο τους για το 2011, αφού οι επιδόσεις των αθλητών ανέβασαν τον σύλλογο στην 2η θέση στην Βορειοκεντρική Ελλάδα και στην 4η στο Πανελλήνιο υποσχέθηκε ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής από μεριάς του το Δ.Σ θα κάνει τα ανθρωπίνως δυνατά ώστε οι αθλητές να έχουν όλα τα εφόδια ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.