Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη στο ΕΒΕ για τα προβλήματα των επιχειρηματιών και των πολιτών της Φλώρινας

«Δε μπορεί ο νομός μας να υποστεί άλλες αδικίες. Ήρθε η ώρα των διεκδικήσεων και των αποφάσεων. Είναι η ώρα μηδέν». Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης έδωσε το στίγμα της ανοιχτής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή μας (τιμή πετρελαίου θέρμανσης, αγορά γειτονικής χώρας κλπ).
Αυτό που τελικά αποφασίστηκε ήταν η συγκρότηση επιτροπής αγώνα που θα μεταβεί άμεσα στην Αθήνα. Την Παρασκευή μάλιστα η επιτροπή θα συνεδριάσει, προκειμένου να συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων, του Συλλόγου Λογιστών, του Σωματείου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων, του Σωματείου Λεωφορειούχων, του Σωματείου Θερμοϋδραυλικών, του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων, του Σωματείου «Γαία», του Οδοντιατρικού Συλλόγου, του Σωματείου «Λυγκηστίς», του Σωματείου Αρτοποιών, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, του Ομίλου Ενεργών Νέων, του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία νομού Φλώρινας, της ΕΛΜΕ, του Σωματείου Βενζινοπωλών, της Ένωσης Ξενοδόχων και του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Δείτε στο παρακάτω video τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.