Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καθαρισμός της αγοράς και οδών της Φλώρινας

Αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012, από τις 2:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός από τα χιόνια της λαϊκής αγοράς και των οδών Αμύντα, Καπ. Κώττα και Λοχ. Μόδη.
Από τις 8:30μμ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2012 θα είναι κλειστοί οι περιφερειακοί δρόμοι στο ύψος της λαϊκής αγοράς και συγκεκριμένα οι οδοί: Πρεσπών, Νικολάου Χάσου, από τη λαϊκή αγορά μέχρι τα φανάρια, Βασιλέως Φιλίππου και Ταγμ. Σωτηρίου, προκειμένου να καθαριστεί η ευρύτερη περιοχή της λαϊκής αγοράς.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής και οι κύριοι οδηγοί, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στις περιοχές που αναφέρονται παραπάνω τις συγκεκριμένες ώρες.

6 σχόλια:

  1. η καλλεργη δεν θα καθαριστει, ειναι σαν βομβαρδισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012, από τις 2:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός από τα χιόνια των οδών γύρω απο το δημαρχείο, γύρω απο την οικεία του Δημάρχου Φλώρινας και φυσικά η οδός απο το δημαρχείο προς την οικεία του Δημάρχου και αντίστροφα... Δεν πάει καλά το mercedes e class στα χιόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που έπρεπε να γίνει πρίν από ένα μήνα, ετεροχρονισμένα η
    δημοτική αρχή αποφάσισε να καθαρίσει τα σημεία όπου έχει συμφέρον(δημοτική αγορά,καταστήματα του κέντρου κτλ).Για τους λοιπούς κοινούς θνητούς αυτής της πόλης ας είναι καλά ο "στρατηγός άνεμος"
    που βοήθησε το διήμερο!Ας τρέχουν όλα τα μηχανήματα του δήμου στον κάθε σταύλο του οποιουδήποτε τοπικού διαμ/τος και ας πληρώνουμε εμείς οι μ@λ@κ@ς όλους τους δημοτικούς φόρους μέσω ΔΕΥΑΦ!Ε Λ Ε Ο Σ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ? Η ΟΔΟΣ ΜΟΡΙΧΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????????ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προϊστάμενη της τεχνικής υπηρεσίας τα αποφασίζει αυτά; Ας σταματήσει να κάνει βόλτες παρείτσα με τον Σταυρίδη με τα υπηρεσιακά αμάξια και ας περπατήσουν στην πόλη για να δούνε τα χάλια τους.
    Σε ένα χρόνο μέσα τριτοκοσμική την κατάντησαν την πόλη… χειρότερα δεν ήταν ποτέ… αλλά πολύ φοβάμαι με αυτά που βλέπω και αφού δεν βάζουν μυαλό πως έχουμε πολύ κατηφόρα ακόμα να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.