Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ήττα για τον Ακρίτα Αχλάδας

Νικηφόρα πέρασαν τα Λευκάδια από το γήπεδο του Φιλώτα, επικρατώντας 3-1 του Ακρίτα Αχλάδας, για το εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής.
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς το κρύο ήταν... τσουχτερό, ενώ το τοπίο ήταν χιονισμένο. Με αυτή τη νίκη, αν και με παιχνίδι παραπάνω, πέρασε η ομάδα της Ημαθίας στην κορυφή της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο.
Ο Ακρίτας, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από ενάμιση μήνα, προηγήθηκε στο 5’ με γκολ του Ντίνου. Στο 15’ όμως ο Συμπεθέρης ισοφάρισε σε 1-1 και πριν τελειώσει το ημίχρονο τα Λευκάδια σημείωσαν άλλα δύο τέρματα. Στο 22’ ο Ηλιάδης έκανε το 1-2, ενώ στο 30’ ο Μωυσιάδης έγραψε το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ: Δεληναούμ, Χρόψης, Ιωαννίδης (75’ Ποντίκης), Βράγκος, Παπασπύρου, Τασσόπουλος (75’ Νικόπουλος), Ντώνος, Γεωργόπουλος, Ζυγομάνης, Ντίνος (63’ Ντινόπουλος), Αναστασιάδης Δ.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Σαρμπίνος, Χαλκίδης, Σίμος, Κοτζαχρήστος, Συμπεθέρης, Τσεϊρανίδης (57’ Λέσκας), Παντσής, Ζιούρκος, Ηλιάδης (66’ Καλαϊτζίδης)

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.