Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κλειστά σχολεία στο δήμο Πρεσπών

Κλειστά θα μείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στο δήμο Πρεσπών, μετά από απόφαση του δημάρχου και λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

5 σχόλια:

  1. sto amyntaio?ti ginetai re gamvto? den vlepoun to -12 tvra sto amyntaio? ti perimenoun gia na ta kleisoyn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείστε τα και στο Αμύνταιο...Μπορεί να είμαι μαθήτρια αλλά δεν το λέω για να χάσω μάθημα...Ειλικρινά χθες είχαμε παγώσει όλοι,καθηγητές και μαθητές ...Δηλαδή κύριε Ιωσιφίδη εάν δεν ερχόντουσαν τα παιδιά να σας εκφράσουν τα παράπονα μας που μας κουβαλήσατε με τόσο κρύο στο σχολείο δεν νομίζω να νοιαζόσασταν και να τα κλείνατε ούτε σήμερα...Ίσως δεν έχουμε χιόνια αλλά το κρύο είναι ανυπόφορο...δηλαδή εσείς θέλετε το παιδί σας να βγαίνει με τόσο κρύο? Και πάλι καλά το παιδί σας μένει στο Αμύνταιο. Σκεφτείτε τα παιδιά από τα χωριά...Γιατί δεν είναι μόνο οι Αμυνταιότες...Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. atomo kai ego paidi eimai alla stin florina exei pio poli krio kai ego ksero pos einai na pagoneis stin taksi alla distixos ta bodia pou mas kibernane kimountai

      Διαγραφή
    2. Ξέρω οτι στην Φλώρινα κάνει πιο κρύο από το Αμύνταιο αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι στο Αμύνταιο είναι καλοκαίρι...Και όσο για αυτούς που μας κυβερνάνε άστο γιατί νοιάζονται μόνο για τους εαυτούς τους και κοιτάνε πάντα το συμφέρον τους...Εκτός ίσως ορισμένων εξαιρέσεων.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.