Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση για θέσεις εργασίας από το Εργατικό Κέντρο

Στα πλαίσια της πληροφόρησης και της συνεργασίας που έχει το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας με τα αντίστοιχα εργατικά κέντρα σε όλη τη χώρα και τη λειτουργία του τοπικού γραφείου ΚΕΠΕΑ, σας γνωρίζουμε ότι ζητούνται για εργασία ένας βαφέας επίπλων και ένας κατασκευαστής επίπλων για το νησί της Πάρου. Οι γνώσεις τους δεν είναι απαραίτητα να είναι 100% καταρτισμένες στο εν λόγω αντικείμενο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο εργατικό κέντρο και στα τηλέφωνα 2385022496 & 2385046903 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.

2 σχόλια:

  1. Οι διοικούντες το εργατικό κέντρο Φλώρινας είναι άπαικτοι. Στην κυριολεξία δε παίζονται!!!! Παρουσιάζουν θέσεις εργασίας, στις οποίες δεν πρόκειται ποτέ να πάει Φλώρινιώτης (ακούς εκεί στη Πάρο),αλλά για τις θέσεις που παρουσιάζονται στη Φλώρινα, τη κάνουν τουπεκί, βολεύοντας ημέτερους (υιούς και θυγατέρες μελών διοίκησης, αντιπροσώπων σωματείων, συγγενών κ.ά). Ερευνήστε ποιοί εργάζονται σε ανασκαφές της αρχαιολογικής υπηρεσίας, ποιοί εργάζονται σε επιχειρήσεις (ΜΕΤΕ, ΔΕΗ-δίμηνα κ.λ.π.) και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.