Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο αθλητές του «Παγκράτιον» διεκδικούν πρόκριση στους Βαλκανικούς Αγώνες

Αύριο, Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων στην Αθήνα οι αθλητές του συλλόγου «Παγκράτιον» Ηλίας Τσαρτσιταλίδης και Κωνσταντίνος Τσομπανόπουλος θα διεκδικήσουν μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στους Βαλκανικούς αγώνες της Κύπρου.
Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Καταρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά, πάμε να παίξουμε μια χρονιά. Τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα και καλά προετοιμασμένα. Ξέρουμε πως εκεί θα είναι πολύ δύσκολα αφού θα είναι όλοι οι αφρόκρεμα του Ελληνικού καράτε και όλα θα παιχτούν στις λεπτομέρειες, θα πρέπει τα παιδιά να είναι συγκεντρωμένα σε όλον τον αγώνα γιατί σε τέτοια πρωταθλήματα η νίκη από την ήττα απέχουν μισή ανάσα. Πιστεύω πως η τύχη θα είναι μαζί μας γιατί το αξίζουν τα παιδιά.
Τσομπανόπουλος Δημήτριος (έφορος): Τα παιδιά μας είναι ζωντανή διαφήμιση της Νομού της Φλώρινας, μας έχουν κάνει πάρα πολλές φορές περήφανους. Πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή, γιατί δούλεψαν όλη την χρονιά ούτε διακοπές δεν πήγαν τα παιδιά. Τους εύχομαι λοιπόν να είναι πρώτα γερά και ότι καλύτερο έρθει.

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία στα λεοντάρια της Φλώρινας, η σκέψη μας και οι ευχές μας θα σας συνοδεύουν πάντα. Ξέρουμε πως πάντα κάνετε το καλύτερο για σας και την Πόλη μας και ας σας έχουν ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ οι τοπικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.