Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σύσκεψη για τα προβλήματα του νοσοκομείου Φλώρινας

Ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης συμμετείχε τη Δευτέρα 4 Απριλίου σε ευρεία σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κ. Ζηλίδη με όλους τους υπηρεσιακούς και υγειονομικούς παράγοντες του Νοσοκομείου Φλώρινας.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, κατόπιν αιτήματος του κ. Κωνσταντινίδη προς τον κ. Ζηλίδη, που κατατέθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από διεξοδική συζήτηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα σε όλο το εύρος της λειτουργίας του Νοσοκομείου. Η έλλειψη ιατρών είναι μία πραγματικότητα. Παρά τις προσλήψεις τη τελευταία διετία δεν καλύφθηκε ο αριθμός των αποχωρήσεων που προήλθαν από συνταξιοδοτήσεις, μεταθέσεις ή παραιτήσεις. Η έλλειψη, επίσης, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού σε συνδυασμό με τη λανθασμένη διαχείριση του υπάρχοντος, διογκώνει το πρόβλημα. Επιμένω πολύ στην αλλαγή του οργανισμού λειτουργίας με σκοπό την αύξηση του αριθμού των οργανικών θέσεων, που θα επιτρέψει την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού. Διαφορετικά, δε μπορούμε να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες και ανάγκες με τον ισχύοντα οργανισμό, ο οποίος διαμορφώθηκε πριν 25 χρόνια.
Όσον αφορά τις προμήθειες και τις δημοπρασίες γίνεται μια προσπάθεια εξορθολογισμού, που έπρεπε να γίνει, αρκεί να μην αποβεί εις βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η 24ωρη λειτουργία του ΚΑΦΚΑ πρέπει να εδραιωθεί, παράλληλα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που καθιστούν δυσχερή τη λειτουργία και το σημαντικότερο να υπογραφούν οι συμβάσεις με τα ασφαλιστικά ταμεία για νοσηλεία των ασφαλισμένων.
Τέλος, πρέπει να αποκατασταθεί το κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στη Διοίκηση – ιατρούς και εργαζομένους, γεγονός που θα αποτελέσει το ισχυρό θεμέλιο για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, τα αποτελέσματα της οποίας πρέπει να γίνουν ορατά στους πολίτες και θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας».

19 σχόλια:

  1. ΆΣΤΟ μην το πολυβασανίζεις το θέμα κύριε ΣΤΑΘΗ...πές την αλήθεια στον λαό της ΦΛΏΡΙΝΑΣ...μεθοδευμένα και συντεταγμένα κάποιοι κατορθώσαν να το μετατρέψουν ΄σε κέντρο υγείας με δυό η τρείς κλινικές ...η Κοζάνη το έμαθες ; προετοιμάζεται για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και η φλωρινίτσα μας για κέντρο υγείας... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ; ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ..και πάλι θα τρέχουν μερικοι για συμπαράσταση κατόπιν εορτής..ποιός πληρώνει τα λάθη ; ο πολίτης που θα μετακομίζει κάθε 3 και λίγο στην σουρδία απο τον δρόμο που στρώσανε κάποιοι...καλά να πάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας πει πρώτα ο Κος Στάθης τι έκανε ο ίδιος για το νοσοκομείο της Φλώρινας τα έτη 2004-2009 ;
    Πόσους γιατρούς και τι προσωπικό προσέλαβε εκείνο το διάστημα ;
    Μήπως στα έτη 2004-2009 δεν συνέβησαν οι περισσότερες αποχωρήσεις ιατρών ;
    Γιατροί που εγκατέλειψαν το ΕΣΥ για να κατευθυνθούν στην ιδιωτική υγεία ;
    Τώρα τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος ;
    O Κος Στάθης είναι συνένοχος για το χάλι της υγείας που βιώνουμε στο νομό μας.
    Καλύτερα λοιπόν να σιωπά και να αφήσει τους άλλους να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια μπας και σώσουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριώτες τελευταία πολύ εύκολα χρήζουμε ενόχους, συνενόχους κλπ. Δεν γίνεται μια φορά να δουλέψουμε όλοι μαζί, συντεταγμένα χωρίς μιζέρια, κλάψες και κομματικές ντιρεκτίβες για τόπο μας, για τα παιδιά μας ρε...για την ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για την καταντια του νοσοκομειου μας...φταινε...ολοι οι τοπικοι φορεις!!!!και ολοι οι προηγουμενοι διοκητες και διευθυντες του νοσοκομειου μας!ο παρων διοικητης προσπαθει να βαλει σε μια ταξη το χαλι τοσων ετων...απο προηγουμενους!!!!!!!το νοσοκομειο δεν εχει γιατρους και παραιατρικο προσωπικο!!!!!αλλα οι διευθυντες ετρεξαν με το παρετηθηκε ο διοικητης να βγαλουν 3 θεσεις διοικητικου προσωπικου,που κατα συμπτωση προοριζονταν για συγκεκριμενα ατομα...των διευθυντων!το νοσοκομειο της φλωρινας εχει πολλους διοκητικους απο οτι χρειαζεται!!θελουμε γιατρους!!!!!!!!!!!!θελουμε δωρεαν δημοσια υγεια!!!!!!!!!!θελουμε τα παιδια μας να γεννιουνται στην φλωρινα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς "Ανώνυμο" των 11:39 μμ :
    Πως γίνεται πάντα την ενότητα να τη θυμόμαστε και να την επικαλούμαστε ΜΟΝΟ όσο είμαστε στην αντιπολίτευση ;
    H Φλώρινα (και η Ελλάδα μας) πρέπει να τελειώσει οριστικά με τους διαχειριστές της χρεωκοπίας της, τόσο από ΠΑΣΟΚ, όσο και από ΝΔ, καθώς επίσης και με τους άλλους της ξύλινης γλώσσας.
    Η Φλώρινα πρέπει να ξεχάσει λιάνηδες, στάθηδες και τα παράγωγα αυτών που μας απέδειξαν τα χρόνια που πέρασαν πόσο άχρηστοι και αναποτελεσματικοί υπήρξαν.
    Ο Κος Γκώγκος διορίζεται παραιτείται, ξαναδιορίζεται και ξαναπαραιτείται και ξαναξαναδιορίζεται μέχρι να ξαναξαναπαραιτηθεί.
    Άντε τώρα εμείς να πιστέψουμε πως ο συγκεκριμένος δεν είναι κομματικός εγκάθετος που παίζει με την υπομονή και την νοημοσύνη μας.
    Και όλο αυτό το διάστημα που ο Γκώγκος πάει κι έρχεται, το νοσοκομείο παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.
    Ο δε Κος Στάθης εσχάτως ανακάλυψε τα χάλια της δημόσιας υγείας στην πόλη του.Λες και επί πέντε χρόνια ήταν αλλού και δεν έβλεπε ή δεν άκουγε την αιμορραγία του νοσοκομείου επί παπανούση.
    Μια ζωή κουμάντο μας κάνουν οι εγκάθετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο σταθης θιμαμαι καλα και με τον παπανουση εκανε συσκεψη φορεων στην αιθουσα τησ νομαρχιας. εγω όμως τα θιμαμαι γιατι ημουν. εσεισ που κανετε κριτικη που εισασταν τοτε. δεκα ναθρωποι ειμασταν στη νομαρχια που μπορουσε να ερθει ολη η πολη αλλα δεν ηταν κανεισ. πεστε εσεισ που τα μαθατε ολα τι πρεπει να γινει αφου δε μπορουν οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 8:03. ΤΟΝ 6:03 ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτήστε ρε παιδιά και τον Μπάμπη να σας πει πως ο άφησε το νοσοκομείο και πως το κατάντησε η προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα κόπτεται ο Στάθης για το νοσοκομείο, που ήταν τότε που είχε το πάνω χέρι. Αλλά μάλλον δεν το είχε και ποτέ γιατί ήταν πάντα yes sir και πειθαρχούσε. Ας αφήσει λοιπόν τα μεγάλα λόγια και τις επερωτήσεις στη βουλή και να κοιτάξει να βοηθήσει όσο μπορεί γιατί είναι καλό παιδί και αναγνωρίζει κατά βάθος τις ευθύνες του άλλα δεν μπορεί και να τις πει δημόσια γιατί οι ομογάλακτοι του καραδοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nαι ρε Στάθη έτσι είναι. Καλά τα λενε οι κομπλεξικοί. Εσύ παρέλαβες το νοσοκομείο το 2004, όταν βγήκες βουλευτής. Ναι το 2004 βγήκες, δε βγήκες το 2007, εσύ παρέλαβες. Τοποθέτησες και τον Παπανούση Διοικητή και πρέπει τώρα να αναλάβεις τις ευθύνες.
    Στάθη τους έχεις κάνει να χάσουν τα μυαλά τους. Τους τρέλανες και λένε ότι θέλουν. Έχεις λοιπόν ευθύνες και πρέπει να τους δώσεις τα χάπια τους. Αν και εγώ θα έλεγα άφησε τους στα χάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο εξακολουθούν να διορίζονται σε τόσο κρίσιμες θέσεις κομματικοί εγκάθετοι και κατά προτίμηση ελεγχόμενοι συνταξιούχοι, ας μην έχουμε αυταπάτες περί ορθής διοίκησης.
    Όσον αφορά τώρα τους στάθηδες και τους λιάνηδες, μάλλον, αν θέλουμε να υπάρξει ελπίδα, θα πρέπει να τους ξεχάσουμε κι αυτούς και τα τσιράκια τους, τα οποία έχουν διαβρώσει την τοπική κοινωνία.
    Η ελπίδα δεν θα έρθει από τους χρεωκοπημένους πολιτικάντηδες ενός σαθρού πολιτικού συστήματος.
    Επίσης από τα διάφορα σχόλια εδώ μέσα, γίνεται αμέσως αντιληπτό γιατί αυτό το σαθρό οικοδόμημα του χρεωκοπημένου πολιτικάντη είναι ακόμα όρθιο.
    Ο σκυλοκαυγάς των πράσινων και των γαλάζιων κομματόσκυλων το αποδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 12:17 ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗ ΧΥΛΟΠΙΤΤΑ, ΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΣΕΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δεν τελειώσουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ με λιάνηδες, στάθηδες και τα τσιράκια τους, προκοπή δεν θα βρούμε.
    Ο 9:39 πμ απλά αποδεικνύει ότι κομματικούς εγκάθετους δεν βρισκουμε μονο στις διοικήσεις των νοσοκομείων αλλά παντού μέσα στην κοινωνία.
    Αυτοί οι τελευταίοι μάλιστα είναι που συντηρούν το σάπιο οικοδόμημα του χρεωκοπημένου πολιτικαντισμού.
    Τα τσιράκια των απανταχού λιάνηδων και στάθηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ 10.05. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
    ΕΞ ΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΣΤΑΘΗΣ ΚΑΚΟΣ Ο ΚΥΡΣΤΑΘΗΣ. ΤΩΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΣΤΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΖΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο 1Ο:05 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 11:05 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ 10:05 κάνεις "μπαϊράμι" με το μυαλό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΌΠΩς ΚΆΘΕ ΑΠΛΌς ΠΟΛΊΤΗΣ...

    ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ;
    ο διάλογος των σχολίων εξελίχθηκε σε πεδίον αντιπαραθέσεως μεταξύ Λιανικών και Σταθικών ..κάτι παρόμοιο το έχετε καταντήσει το θέμα του νοσοκομείου..πεδίον διακομματικής αντιπαράθεσης ποιός έκανε τι έκανε πώς το έκανε ..αποτέλεσμα ...ο ένας πετάει λάσπες στον άλλον και σας ερωτάω ο απλός πολίτης τι φταίει που άυριο δέν θα έχει νοσοκομείο και θα τρέχει στην Κοζάνη ή ¨κάπου" αλλού ; ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ με τον έναν ή άλλο τρόπο...με λίγα λόγια το κάνατε το νοσοκομείο άλλο ένα πεδίο κομματικής εκμετάλευσης...ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ Η ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ποσώς νοιάζει το κόσμο...αυτό που τον νοιάζει και βάλτε το καλά στο μυαλό σας είναι που χάνει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του...παραμερίστε τα κομματικά τους καιροσκοπισμους και τις ιδιοτέλειες και ασχοληθείτε να μείνει στην φλώρινα.
    Αποτυχημένους ή "¨λαμπρους¨πετυχημένους ο κόσμος τους έχει φάει στην μαπα...αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να έχει τον νοσοκομείο στο πλάι του όταν πάθει κάτι σοβαρό η υγεία του...αλλα δυστυχώς απο ότι κατάλαβα το μόνο που σας νοιάζει είναι το ποιός έκανε την λιγότερη γκάφα απο τον άλλο το ΒΟΛΕΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ που σάν μάθαν αρκετοί να τρώνε με χρυσές κουτάλες ονειρεύοντε κι άλλες...

    εάν ο κομματισμός στην δημόσια διοίκηση δέν ξεριζωθεί και στην κοζάνη και στην φλώρινα όσα λαμπρά νοσοκομεία και να κάνετε πάλι στο σημείο μηδέν θα επιστρέψετρε..

    ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα δώσει την απάντηση του...και μοιραστήτε την γκρίνια μονάχοι σας γιατί πλέον δέν θα σας περνάει τότε..εάν δείτε ψήφο γράψτε μου ....

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΣΑΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ....ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...

    κεντρο υγείας θα γίνει με δυο ή τρείς κλινικές γιατί έτσι σας βολεύει....

    κυριοι ότι είχατε να πείτε το κανατε....με λίγα λόγια ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΣΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Λιάνης προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να σώσει το νοσοκομείο, αλλά τώρα πια μοιάζει σα να προσπαθεί να μεταφέρει νερό με σουρωτήρι.
    Το νοσοκομείο εδώ και πολύ καιρό αιμορραγεί αλλά ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Κος Στάθης έκανε πως δεν το έβλεπε.
    Τώρα πια ίσως και να είναι αργά.Ως φλωρινιώτες θα ειπράξουμε ότι μας αξίζει.
    Χάσαμε το τρένο, θα χάσουμε το νοσοκομείο, θα συνεχίσουμε να χάνουμε μέχρι να μείνουμε μια απλή χαράδρα ανάμεσα στα υψώματα, πίσω από τον υπόλοιπο κόσμο.
    Καταφέραμε και βγάλαμε τον βοσκόπουλο, τον κύριο τίποτα, ξανά δήμαρχο, μόνο και μόνο επειδή χάσαμε την επαφή με την ίδια την κοινωνία.
    Ας προσέχαμε.Σε λίγο, μετά τις πορείς για να ξαναγυρίσει το τρένο θα κάνουμε νέες πορείες για να ξαναγυρίσει και το νοσοκομείο.
    Αλλά όπως και στο τρένο έτσι και στο νοσοκομείο θα είναι ήδη πολύ αργά.
    Ο μόνος σίγουρος που πάντα ξαναγυρίζει, μέχρι να ξαναπαραιτηθεί, είναι ο Κος Γκώγκος.
    Η Φλώρινα συνεχίζει να βουλιάζει στην απαξίωση.
    Περαστικά μας πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ φίλε (1:39) κατηγόρησε για κομματισμό, για οτι θέλεις. Η αλήθεια είναι όμως μία και δεν κρύβεται. Εσύ μας λες τη μισή. Ναι έχεις δίκιο χάνουμε πολλά. Η άλλη μισή είναι ότι μας τα παίρνει η ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με αυτά που της επιβάλλει η τρόικα. Γιατί αυτός ο περίφημος Καλλικράτης που εφαρμόζεται σε όλο το φάσμα της Δημόσιας Διοίκησης έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να ανακαλύψει τα λεφτά που είπε ο Τζέφρυ Παπανδρέου ότι υπάρχουν. Αλλά γι΄ αυτά, τα Πασοκάκια και τα δεκανίκια τους ελέω μνημονίου(Ντόρα, ΛΑΟΣ, Κουβέλης)μούγκα στη στρούγκα. Την κουβέντα την πάνε αλλού. Δεν πειράζει έχει για όλους γιαουρτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΥΠΑΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ 2.41. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΑΒΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.