Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Ακόμα θα κυνηγάμε την έγκριση του ρυμοτομικού…»

Δήλωση του Δημάρχου Κοζάνης για την παραχώρηση έκτασης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: «Η παραχώρηση της έκτασης των 750 στρεμμάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, από το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου να ανεγερθούν οι κτιριακές του υποδομές, αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη.
Επιτέλους μετά την πάροδο επτά περίπου ετών, το Πανεπιστήμιο έχει στην ιδιοκτησία του την συνολική έκταση των 940 στρεμμάτων, όπου έχουν χωροθετηθεί όλες οι εγκαταστάσεις του. Στον Δήμο Κοζάνης, αισθανόμαστε δικαιωμένοι έπειτα από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς μία προσπάθεια χρόνων ευοδώθηκε. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου μας, καθώς είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως μπορεί και πρέπει να υποστηρίξει ουσιαστικά την αναπτυξιακή πορεία του τόπου».
Φυσικά εμείς όταν εκεί θα χτίζονται οι νέες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, ακόμα θα κυνηγάμε την έγκριση του ρυμοτομικού των 192 στρεμμάτων... και φυσικά στα 750 στρέμματα θα χωρέσουν και τα 4 τμήματα της Φλώρινας... Καληνύχτα σας... κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντιπεριφερειάρχα και λοιποί... άρχοντες

Αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. Tην ίδια ώρα που οι Φλωρινιώτες ασχολούνται ενδελεχώς με την καταμέτρηση των sms του Δημάρχου και με άλλα επουσιώδη θέματα, στην Κοζάνη μεθοδικά σχεδιάζουν το μέλλον
    Παραχωρούν έκταση 746 στρεμμάτων για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
    Υποψιάζομαι ότι εκεί θα στεγαστεί στο μέλλον και η άστεγη σχολή Καλών τεχνών της Φλώρινας που δεν έχει βρει μόνιμη και λειτουργική στέγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος ο επανω
    Μετα τα δακρυα και οι κραυγες
    Σας θυμιζει κατι??
    τρένο
    εγνατια
    κολυμβητήριο
    τει
    τηλεθερμανση

    αναπτυξη και κερδος 0
    φλωρινα ζουμε μπεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοσκινίζουν εδώ και ένα μήνα για το τρένο και θα συνεχίζουν να κοσκινίζουν...
    Κοσκινίζουν για το Πανεπιστήμιο...
    Κοσκινίζουν...
    Αυτοί είναι η διοίκησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.