Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ποδοσφαιρικό μήνυμα αγάπης


Ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός. Ο λόγος για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των φίλων του Ηλία Σολάκη και των φίλων του Παντελή Μάνου, που διεξάγεται το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.
Έτσι και φέτος πολλοί ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους, τους δύο ποδοσφαιριστές και έδωσαν το παρόν σε έναν αγώνα που είχε και μια ιδιαίτερη διάσταση. Οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρηματικό ποσό, το οποίο και διέθεσαν στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Φλώρινας για την κάλυψη αναγκών του. Παράλληλα, ο Ηλίας Σολάκης δώρισε στο Κέντρο μία φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου με τις υπογραφές όλων των παιχτών της θεσσαλικής ομάδας, καθώς και δύο μπάλες.
Για την ιστορία και μόνο, νικήτρια ήταν η ομάδα των φίλων του Παντελή Μάνου με σκορ 12-6. Νικήτρια όμως στην πράξη αποδείχτηκε η ανθρωπιά και η αγάπη.
Και του χρόνου…

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.