Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Εισαγωγή λιγνίτη από τη Βουλγαρία

Σε εισαγωγές Βουλγαρικού λιγνίτη προχωρά η Δ.Ε.Η προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της μονάδας της Φλώρινας, μετά την πρωτοφανή νέα κωλυσιεργία στον διαγωνισμό –γεφύρι της Άρτας– για την εκμίσθωση του ορυχείου της Βεύης.
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα δαπανήσει η ΔΕΗ για να εισάγει λιγνίτη θα πάει σε βουλγαρικές τσέπες, την ίδια στιγμή που το ελληνικό ορυχείο θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες και να δώσει δουλειά σε εκατοντάδες ανθρώπους στη Φλώρινα.

Πηγή: capital.gr

4 σχόλια:

  1. θα επρεπε να ντρεπονται καποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά δεν πάνε μόνο σε βουλγάρικες τσέπες....πάνε και σε ελληνικές!!! Σε αυτή την υπόθεση αναρωτηθείτε τι ρόλο παίζουν κάποιοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ που σχέση αι και μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας!! Ποια η σχέση τους με τον "εισαγωγέα" Τριανταφ......, γνωστό και ως AT Hellas, πρώην στέλεχος της ΔΕΗ Α.Ε.. Είναι ένας από αυτούς που μαζί με μέλη της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ "άρμεγαν" τον αείμνηστο Βαρβούτη, για να συνηγορήσουν ώστε να υπογραφούν συμβάσεις προμήθειας λιγνίτη ΒΙΟΛΙΓΝΙΤ από πλευράς ΔΕΗ!!! Κύριε Ρακιντζή βρες με να σου δώσω στοιχεία!!! Πιλαλίδης,Αβραμίδης, Ραμπίδης σας λένε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ, Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΟΦΕΛΟΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ LEASING ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.