Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αποτελεσματικότερος αντιδήμαρχος ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Ο Αθανάσιος Μπέλτσος ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του neaflorina ως ο αποτελεσματικότερος αντιδήμαρχος Φλώρινας, κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες της θητείας της δημοτικής αρχής. Αίσθηση προκαλεί το ότι ο «κανένας» βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Ο Αθ. Μπέλτσος συγκέντρωσε το 36,4% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ευάγγελο Σταυρίδη, στην τρίτη τον «κανένα», στην τέταρτη το Νικόλαο Αλεξιάδη, στην πέμπτη τον Δημήτρη Λουκά και στην έκτη θέση τον Άρη Αριστείδου. Αναλυτικά:
α) Αθανάσιος Μπέλτσος 36,4% (270 ψήφοι)
β) Ευάγγελος Σταυρίδης 28,2% (209 ψήφοι)
γ) Κανένας 22,3% (165 ψήφοι)
δ) Νικόλαος Αλεξιάδης 5,6% (41 ψήφοι)
ε) Δημήτριος Λουκάς 4% (30 ψήφοι)
στ) Αριστείδης Αριστείδου 3,5% (26 ψήφοι)
Η ψηφοφορία διήρκησε 10 ημέρες και ψήφισαν συνολικά 735 άτομα.

18 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον οι μισοί ή και περισσότεροι από τους ψήφους που πήρε ο Σταυρίδης, προήλθαν από "κινητοποίηση" του γιού του, ο οποίος είναι και στέλεχος της τοπικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εντός του Παιδαγωγικού τμήματος του πανεπιστημίου στη πόλη μας.
    Και δυστυχώς αυτό το αναφέρω επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
    Έτσι την επόμενη φορά, να δείτε που ο Σταυρίδης θα βγει και ο πιθανότερος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, σε μελλοντική ανάλογη ψηφοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι ευσταθουν αυτά που λέτε, εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ,δεν υπήρξα ψηφοφορος του και όμως αυτόν ψήφισα ηλεκτρονικά χωρις καποιος να μου υποδείξει όπως ισχυρίζεστε καποιοι. ΒΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιους συγκεκριμένους λόγους κρίθηκαν αποτελεσματικότεροι οι αντιδήμαρχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι μονοι τους ψηφιζοταν,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποτελεσματικότερος σε τι αγαπητοί ψηφοφόροι; Μάλλον το γραφείο του Κωνσταντινίδη θα οργάνωσε αυθόρμητους ψηφοφόρους για να τον επιλέξουν. Μόνο οι εξ Βρανίων και Πρίστινας αποφοιτήσαντες θα θεωρούσαν αυτόν τον αντιδήμαρχο αποτελεσματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε... τώρα μην δίνεται σημασία σε τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις. Δεν έχουν καμιά δόση φερεγγυότητας. Είναι όλες πλασματικές. Με την έννοια ότι μπορούν να γίνουν κατευθυνόμενες επιλογές καθώς και πολλαπλές από τα ίδια άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν γνωρίζω αν το γραφείο του Κωνσταντινίδη είχε κάποιο ρόλο στην όλη διαδκασία, αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι υπήρξε κατευθυνόμενη και "άτυπη" παρέμβαση μελών της τοπικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του πανεπιστημίου υπέρ του Σταυρίδη.
    Να δείτε που στο μέλλον τον προορίζουν για βουλευτή και έχουν ξεκινήσει από τώρα να φτιάχνουν το ανάλογο κλίμα.
    Όσον αφορά τώρα το σχόλιο του ανώνυμου ΒΚ των 9.05 πμ, είναι προφανές ότι το "προσκλητήριο" αφορούσε μόνο κάποια από τα μέλη της τοπικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και όχι όλο τον κόσμο γενικώς και ανεξαιρέτως.
    Ο ΒΚ παρ'όλο που κάνει φιλότιμη προσπάθεια να θολώσει τα νερά, δυστυχώς δε το καταφέρνει και φυσικά δεν πρέπει να ποντάρει τόσο εύκολα και τόσο άνετα στο πολιτικό μέλλον του Κου Σταυρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μόνη ειλικρινής ψήφος είναι αυτή του κανένας. Αν λάβουμε λοιπόν υπόψη ότι οι ψήφοι που αποδόθηκαν στους "αποτελεσματικότερους" είναι πλαστές και όχι αυθόρμητες τότε όσοι χάρηκαν από τα αποτελέσματα πρέπει να το καλοσκεφτούν και να προσγειωθούν. Να δουλέψουν για τους πολίτες και όχι για την πάρτι τους και τους κολλητούς. Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ μου φίλε (3:57) κατευθυνόμενες και πλασματικές μπορεί να είναι όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και αυτές που θεωρείς απολύτως έγκυρες. Όσο για τη φερεγγυότητα τους, αισθάνομαι πως θα είχες άλλη άποψη, αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στον ΒΚ για την αλληλεγγύη στον συγχωριανό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΤΟ GALLOP ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ BLOG (ΠΙΣΤΕΥΩ). ΔΟΥΛΕΨΑΝ INTERNET CAFE ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο φερέγγυα μπορεί να είναι μια δημοσκόπηση όταν σε αυτήν ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όσες φορές θέλεις... και όσο για την άποψή μου αυτή είναι η ίδια με την άποψη του 4.06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2 meres prin apo th liksi tou gallop eixan apo 140 peripou psifous. pos pige toso psila se 2 meres eno htan 15 kai vale meres den ksero. Toso kaimo na psifisoun 500 anthropoi? Ti na psifisoun? Poios meteixe stis perissoteres ekdiloseiw? Kaymenh florina ti se perimenei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ (5:17) η άποψη σου είναι απολύτως σεβαστή... φαίνεται όμως πως "ζυγίζουμε" αλλιώς κάποια πράγματα. Αν πάλι ενοχλήθηκες από το όποιο αποτέλεσμα, αυτό δε θα έπρεπε να σε οδηγεί να εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο.
    ΥΓ: και δε νομίζω ότι εσύ μπόρεσες και ψήφισες όσες φορές ήθελες... από άλλον υπολογιστή ίσως.. μην τα παραλές λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποντικέ... δεν ενοχλήθηκα από το αποτέλεσμα. Όμως επειδή σε παρακολουθώ τακτικά και αναρτώ σχόλιά μου γιατί σε θεωρώ σοβαρό blog, δεν περίμενα από εσένα να μπεις στο τρυπάκι των δημοσκοπήσεων γιατί θεωρούσα ότι είσαι σχετικός με το διαδίκτυο και τους Η/Υ. Οι δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο θεωρώ ότι γίνονται για τον χαβαλέ και για να δημιουργούν μόνον εντυπώσεις.

    Όσο για το πόσες φορές μπορεί να ψήφισα δεν μπήκα καν στον κόπο.

    Και φυσικά δεν τα παραλέω...
    Κάνε όμως μόνο σου μια δοκιμή... μπες στο blog σου κάθε φορά και με ξεχωριστό web browser (i.e., chrome, fIREFOX, κ.λπ.) και φυσικά ψήφισε κάθε φορά που μπαίνεις με τον καθένα. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος. Για τους άλλους, που επίσης δεν παρουσιάζουν και καμιά ιδιαίτερη δυσκολία ρώτα κανέναν φίλο σου πληροφορικάριο.

    Με εκτίμηση γιατί δεν θέλω να αντιδικώ με εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ μου φίλε (6:24) χαίρομαι για την τοποθέτησή του και πίστεψε με πως και εγώ δεν έχω καμία διάθεση να αντιδικώ τόσο με εσένα, όσο και και με τον οποιονδήποτε αναγνώστη. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς θεωρώ όλους τους αναγνώστες συμμάχους και εν δυνάμει συμμέτοχους στα όσα γράφονται καθημερινά. Όσο για τις δημοσκοπήσεις ασφαλώς και δεν περιέχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων των σχετικών εταιριών, αλλά - πιστεύω πως θα συμφωνήσεις και εσύ - δείχνουν πολλά πράγματα, ακόμα και στο παρασκήνιο. Πρόθεση μου άλλωστε δεν είναι να το "παίξω" ειδήμων σε τέτοια θέματα… το αντίθετο θα έλεγα. Σε ευχαριστώ πάντως για τις δημιουργικές παρατηρήσεις… περιμένω και άλλα σχόλια σου στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ μου Ποντικέ, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις ειλικρινείς σου προθέσεις για ενημέρωση, οφείλω να ομολογήσω πως τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις είναι εύκολο να κατευθυνθούν από διάφορους επιτήδειους που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.
    Από την άλλη είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός της ύπαρξης τόσων σχολίων στις δημοσιεύσεις σου, πράγμα που δείχνει πως διαβάζεσαι από αρκετό κόσμο της Φλώρινας, σε αντίθεση με άλλα blogs τα οποία στην ουσία "μιλάνε μόνα τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.