Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Παρουσία Ψωμιάδη η ετήσια εκδήλωση στην Κέλλη

Με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πρωτομαγιάς η ετήσια εκδήλωση τιμής σε πρόσωπα που πρόσφεραν και προσφέρουν στην κοινότητα Κέλλης.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ - αμέσως μετά τη λιτανεία της εικόνας του προστάτη του χωριού Μ. Αθανασίου - στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στη διάρκεια της θα τιμηθούν:
α) Οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές.
β) Η διεθνής αθλήτρια του χάντμπολ Πανδώρα Κόρρα.
γ) Ο ιατρός χειρούργος γυναικολόγος Σπυρίδων Κύρου.
δ) Οι νέες τρίτεκνες μητέρες της Κέλλης.

7 σχόλια:

  1. Ο ρε μεγαλεία η Κέλλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τον σουταραν από την περιφέρεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ουστ από δω να μη φας γιαούρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πέσουν τα φύλλα της Ιεράς Δρυός Κέλλας και βλέπω τον Εθνοπατέρα Θ. Κύρκο να μαζεύει ένα ένα για να τα χαρίσει στον Ψωμιάδη. Τι ξεφτυλίκια είναι τούτα ορέ Έλληνες; Κάθε μέρα πιό βαθιά στον βούρκο πάμε και κάποιοι που και που ανακατεύουν τα νερά του βούρκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά έκαναν όσοι τον κάλεσαν, πολύ καλά και οι Μακεδόνες που τον ψηφίζουν σταθερά παρά τον πόλεμο και τη λάσπη που δέχεται εδώ και δεκαετίες. Μαγκιά του και μαγκιά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γνωριζω προσωπικα τον προεδρο τησς Κελλης τον Τασκα αλλα του αξιζει ενα μπραβο γιατι κανει εκδηλωσεις που θα τις ζηλευαν μεγαλοι δημοι.Αντι λοιπον να σταθουμε σ αυτο ασχολουμαστε μονο με τον Ψωμιαδη.Ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.