Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το νοσοκομείο

Μετά από πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας και την αποδοχή της από τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων αποφασίστηκε, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας της 18-4-2011, η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για να παρακολουθήσει, ενημερώσει, προτείνει πάνω στο θέμα της πορείας των θεσμών υγείας στην περιοχή μας.
Κύριο ζήτημα που θα αντιμετωπίσουμε είναι η εξαγγελία της κυβέρνησης για ένα σαρωτικό κύμα συγχωνεύσεων κλινικών και νοσοκομείων στην πορεία υλοποίησης των αποφάσεων για παραπέρα υποβάθμιση μέχρι κατάργηση της δημόσιας υγείας και αντίστοιχα το γιγάντωμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην Υγεία.
Μέλημά μας θα είναι να ενημερώνουμε τον λαό για τις μεθοδεύσεις σε βάρος του. Να μη δεχτούμε σε καμία περίπτωση την παραπέρα υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας. Να απαιτήσουμε την ουσιαστική αναβάθμιση και ενίσχυσή του.
Καλούμε όλο τον λαό της Φλώρινας να οργανώσει από τώρα την αντίστασή του και απέναντι στην σχεδιαζόμενη «συγχώνευση» του νοσοκομείου Φλώρινας ή κλινικών του. Καμία υποχώρηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί Δεν περισσεύει χρόνος!
Καμία θυσία γι αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη.
Δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό.

4 σχόλια:

  1. κ.Καραντζίδη μήν ανησυχείτε ο Γιάννης Λιούκρας θα είναι ο επόμενος γενικός γραμματέας του νοσοκομείου Μήν ανησυχείτε όλα θα μπούν σε ταξη σε αφάλεια μα κυρίως στην θέση του. Θα γίνει με λίγα λόγια της...επανάστασης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντως ο καλλίτερος διοικητής που είχαμε στο νοσοκομείο τα τελευτεα χρόνια ήταν ο Τσάκωνας. Το θέμα είναι ότι πρέπει σαν Φλώρινα να αντιδράσουμε σοβαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας τρελανετε '''
    ποιος τσακωνας '''
    ενα τιποτα ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τσακονας περασε και εφυγε ετσι απλα ΄΄΄΄΄΄΄΄
    δεν ειχε κανει και τιποτα ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.