Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο Εμπορικός Σύλλογος για τη συνάντηση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Ανακοινώθηκε μία συνάντηση «εκπροσώπων της πόλης», «του λαού» ή δεν ξέρουμε και ποιών άλλων κοινωνικών συνόλων με την ΤΡΕΝΟΣΕ, που έγινε στις 26 Μαρτίου 2011 στο κτίριο της Περιφέρειας, προκειμένου να συζητηθεί η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΕΔΕΣΣΑΣ, με όρους και ημερήσιες διατάξεις σαφώς προσδιορισμένες και καθορισμένες από την ΤΡΕΝΟΣΕ.
Στην συνάντηση αυτή, ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας δεν μετείχε διότι είχε αποκλειστεί εκ των προτέρων από τις διαδικασίες.
Επειδή θεωρούμε ότι η βάση της συζήτησης του θέματος, ο τρόπος καθορισμού και όλη η διαδικασία είναι αυθαίρετη και απροσδιόριστη και έχει αποκλειστικά και μόνο χαρακτήρα επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων για να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα σε άλλες γενικότερες συγκρούσεις,
Ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας δηλώνει ότι δεν συμμετέχει και καταγγέλλει την διαδικασία αυτή.
Ζητά να τοποθετηθεί το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις υπηρετώντας την πραγματική ανάγκη του λαού, της περιοχής μας και των παραγωγικών τάξεων και όχι τις σκοπιμότητες των συνδικαλιστών της ΤΡΕΝΟΣΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΠΑΝΔΩΡΑ

4 σχόλια:

  1. πάντως η γενική γραμματέας του εμπορικού σύλλογου κα Κουτουράτσα ήταν παρών και μάλιστα έκανε ερώτηση ώς δημοσιογράφος Να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους.Πρός τι το παρόν δελτίο τύπου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο δημοσιογράφος, άλλο Γ.Γραμματέας, άλλο πολίτης. Η παρέμβαση που έκανε η κ. Κουτουράτσα δεν ήταν καν δημοσιογραφική. Την έκανε ως ελεύθερη επαγγελματίας. Στο παρόν δελτίο τύπου, υπογράφει ως Γ.Γραμματέας. Τώρα δεν μένει να δούμε τι θα μας πεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της. Μέχρι στιγμής δείχνει να διακρίνει τους ρόλους της και να τους ασκεί καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΑΛΛΟ ΠΑΡΩΝ, ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΥΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι αν έχουμε παρόν, παρούσα και παρών; Μάλλον το θέμα είναι για "ειδικούς"! Οπότε ας μην εκτιθέμεθα..Γι αυτό και η απουσία σχολίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.