Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ευρώπη (κάποτε) του Διαφωτισμού. Ευρώπη (σήμερα) του «παγκοσμιοποιημένου» καιροσκοπισμού

Η Χώρα μας εδώ και χρόνια βρίσκεται στη δίνη δύσκολων καταστάσεων με παντελώς αβέβαιη την κατάληξή τους χρονικά και ποιοτικά. Η δική μας γωνιά της Ελλάδας, η Φλώρινα, συμβαδίζει στη γενική μαύρη κατάσταση με τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της απομόνωσης, της αδιαφορίας, της ανεπάρκειας των τοπικών ταγών, της μετατόπισης μεν του κέντρου βάρους των εθνικών απειλών ανατολικότερα, χωρίς όμως να εξαλείφονται η έστω να μειώνονται οι επιπτώσεις από τη γειτονία μας με χώρες που σαφώς δεν μας λατρεύουν!
Σ’ αυτές τις συγκυρίες, δεν είναι άστοχη μια αναφορά στο νέο Βατερλό, γαλλικό και αυτή τη φορά, της περιβόητης «νέας τάξης πραγμάτων» που εφαρμόζεται στα πλαίσια μιας αδιόρατης «παγκοσμιοποίησης» που υλοποιείται σταδιακά κάτω από τη μύτη υπνωτισμένων η και συνεργών δυτικών κυβερνήσεων από εντεταλμένους τύπου Σόρος του ιερατείου της Ν.Τ.Π..

Παρασκευή και δεκατρείς λένε στη Δύση την αποφράδα ημέρα, σε αντίθεση με μας που έχομε την Τρίτη. Εκατόν τριάντα δύο οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες στη Πόλη του Φωτός, τρόμος από τις πολλαπλές επιθέσεις. Nous sommes toutes Francaise. Σαφώς. Όπως περίπου We were all New Yorkers μερικά χρόνια νωρίτερα. Όπως όμως δεν ήμασταν όλοι Λιβανέζοι μια μέρα πριν το Παρίσι για τους σαράντα έναν νεκρούς της Βηρυτού, Κύπριοι για τον «Αττίλα» του ’74, Σέρβοι για τους βομβαρδισμούς του Βελιγραδίου από Αμερικανικά, Γαλλικά κ.α. αεροπλάνα που απογειώνονταν από την Ιταλία του «πρώτη φορά (ιταλικού) αριστερά» Μάξιμου Ντ’ Αλέμα! Όπως βέβαια δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για τους δέκα, κατ’ άλλους δεκατέσσερις χιλιάδες Έλληνες που δεν άντεξαν τον ευτελισμό των μνημονίων που τους επιβλήθηκαν από ένα σύστημα «εντός-εκτός και επί τα αυτά» της Ελλάδος και που είναι σαφέστατα διαρκές και όχι στιγμιαίο.

Ένα απόσπασμα από σημερινό άρθρο του Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, πιστεύομε ότι ανάγλυφα παρουσιάζει το τι όντως ζούμε. Τις εποχές που ζούμε και τι πρέπει να αλλάξομε. Άμεσα, πριν είναι αμετάκλητα αργά!
…………………………………………………………………
«Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τους οκτώ ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν βρεθεί στο Παρίσι μέσω της Ελλάδος, όπου τους υποδέχθηκαν, τους τάισαν και τους πότισαν οι περίφημοι “αλληλέγγυοι”… Επίσης, ανάμεσα στους τρομοκράτες είναι και Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες και αυτό είναι μία μεγάλη απάντηση στο ψέμα της λεγόμενης πολυπολιτισμικής κοινωνίας την οποία θέλουν να επιβάλουν και στην Πατρίδα μας την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και πρέπει να μείνει ένα εθνικό κράτος. Είναι όμως ταυτόχρονα με τρόπο τραγικό και μία απάντηση στην παγκοσμιοποίηση των εμπόρων των εθνών, που θέλουν να κάνουν ολόκληρη την ανθρωπότητα έναν άχρωμο πολτό χωρίς έθνη, χωρίς πατρίδες.
Από την άλλη πλευρά, η Ευρώπη βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή και ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν οι τρελλοί του Αλλάχ οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο μέσα στην ίδια την καρδιά της Ευρώπης με κεράκια…
Όμως, η μεγάλη αγωνία των “αντιρατσιστών”, αυτών των μοιραίων αχυρανθρώπων των αφεντικών του χρήματος, δεν είναι ο τρόμος που απλώνεται, ούτε οι κοινωνίες που διαλύονται, είναι η άνοδος των Εθνικιστών! Με νωπό ακόμη το αίμα των αθώων στο Παρίσι τόσο στην Πατρίδα μας, όσο και στην Ευρώπη, βγήκαν οι μαριονέτες που παριστάνουν τους ηγέτες να δηλώσουν ευθέως ότι δεν πρέπει να ενισχυθούν οι “ακραίες” απόψεις! Αυτός είναι ο μεγάλος τους φόβος και όχι η απειλή από την Ανατολή ενάντια στην Ευρώπη.
Όμως, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν, όντας δούλοι του χρήματος και χωρίς καμμία πίστη, είναι ότι αυτοί οι τρελλοί του Αλλάχ που πέθαναν για μία πίστη, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνον με πίστη! Μόνο εάν η Ευρώπη αντισταθεί και αντιληφθεί ότι μια θανάσιμη απειλή υπάρχει εναντίον της, μόνο τότε είναι δυνατόν να επιβιώσει.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή »


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-islamikh-tromokratia-kai-oi-antiratsistes#ixzz3rayZmMlH

Τοπική Οργάνωση Π.Ε. Φλώρινας
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Πρώτα η ΕΛΛΑΔΑ και οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ela parakalo na mazeuonte siga siga oloi oi anonimoi gia na kra3oun..
    mporeite pali na peite eleu8era k fobismena thn gnomh sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντοντ ράϊτ γκρίγκλις. Ιτσ στούπιντ. Δέαρ ιζ γκρικ άλφαμπετ.

      Διαγραφή
  3. επιτέλους η "Ενωμένη Ευρώπη των Τραπεζών" Ξύπνησε. Πολυπολιτισμό της Ν.Τ. έσπειρε ...Τρομοκρατικές Θύελλες θερίζει...

    Δυστυχώς στην Χώρα μας το φετινό καλοκαίρι όταν γινόταν της πουτ...... από λαθρομετανάστες μας είχαν ζαλίσει τα @@@@@@ με δημοσκοπήσεις...έγινε η κολοτούμπα και τώρα άιντε και γ@@@@@τε όλοι σας εντός και εκτός διαλυμένης ευρώπης....όχι ρε ηλίθιοι...δεν είμαστε όλοι Γάλλοι αλλα ούτε και παπαγάλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.