Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Χρυσές διακρίσεις για τη Γ.Ε.Φ.

Η οργανωμένη και συστηματική προπόνηση επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τους υψηλούς στόχους και τις προσδοσκίες στις δυο τελευταίες αθλητικές διοργανώσεις που συμμετείχε η ΓΕΦ.
Η πρώτη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στη Σόφια στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης με τον Σιάλτη Μιχάλη να κατακτά την πέμπτη θέση και να καταξιώνεται στον παγκόσμιο αθλητικό κόσμο της ξιφασκίας. Δυναμική επίσης παρουσία είχαν οι αθλητές Γεωργίτση Παυλίνα, Δήμκου Ελένη, Ζαραβέλης Αντώνιος, Ζαραβέλης Γεώργιος και Χατζόπουλος Στέφανος αφού κέρδισαν εξαιρετικές θέσεις ανάμεσα σε 220 αθλητές από 14 χώρες.
Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για τη ΓΕΦ και τον Σιάλτση Μιχάλη ήρθε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο πανελλήνιο κύπελο νέων ανδρών – νέων γυναικών στη Σπάθη, αφού κατέκτησε για άλλη μια φορά το χρυσό μετάλλιο. Κατατάσεται έτσι στους πρώτους σε πανελλήνια βαθμολογία αθλητές. Αξιόλογη ήταν επίσης και η παρουσία του Ζαραβέλη Αντώνιου και Χατζόπουλου Στέφανου που παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατόρθωσαν να συμπεριληφθούν στη δεκαεξάδα ενώ αποκλείστηκε ο Ζαραβέλης Γεώργιος.
Τα αποτελέσματα αυτά εξαιρετικά απο μόνα τους ενδυναμώνουν περισσότερο την αποφασιστικότητα της τεχνικής υποστήριξης και της διοίκησης του συλλόγου ώστε με βάση τις σωστές διαδικασίες που εφαρμόζουμε να ανεβάσουμε τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά.

Το Δ.Σ. της ΓΕΦ

15 σχόλια:

  1. Νωρίς το δημοσιεύσατε.Ας περιμένατε να περάσουν δέκα μέρες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως αργησαν να το μαθουν αφου για αλλη μια φορα ηταν απων.Μπραβο στα παιδια κ στους γονεις φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. As anevasei to ds ths gef mia fwtografia twn paidiwn me ta metalia k to proponiti tous mazi. Na tous kamarwsoume. Kai alli mia me ta pedia me ta metalia k tous ekproswpous tou silogou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε αφήστε τα παιδιά να φύγουν και μην τα<< θάβετε>>....Δεν φτιάνε σε τίποτα.
    Ένας σύλλογος δεν κρατιέται με νύχια και με δόντια όπως είπε η πρόεδρος αλλά με αγάπη, ενδιαφέρων και κυρίως ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρεμήστε βρε παιδιά… Έτοιμοι είστε να κατασπαράξετε όποιον νέο άνθρωπο αναλάβει. Δώστε λίγο χρόνο στο νέο ΔΣ να οργανωθεί και να δείξει στη πράξη τι μπορεί και τι όχι. Είμαστε μια μικρή πόλη και πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική και όχι να μαλώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οργανωμένη και συστηματική προπόνηση;;;; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς το Δ.Σ της ΓΕΦ αν ισχύει το σχόλιο ότι η πρόεδρος και η γραμματέας απειλησατε αθλητές παραιτήθηκε αμέσως. Είναι ντροπή για την ιστορία της ΓΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΓΕΦ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΤΩΣΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως τελικά δεν είναι της αρεσκείας σας οι προπονητές και το Δ.Σ. και βγάζετε όλη αυτή τη δυσαρέσκεια που καταντάει κωμική ως βλακώδης; Δείχνετε πολύ φαιδροί και ανίδεοι.Κακή η αμάθεια αλλά η ημιμάθεια καταντάει ηλιθιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόμπλεξ το λένε αυτό που σας συμβαίνει..

      Διαγραφή
    2. Δεν είδα πουθενά να αρνείστε τις απειλές.....

      Διαγραφή
  11. Προς το 1:27.ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΊΑΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως τελικά εσείς που γράφεται υπέρ της ΓΕΦ πρέπει να δώσετε κάποια απάντηση στα τόσα ερωτήματα που έχουν τεθεί και να σταματήσετε να κάνετε κριτική και επίθεση σε όλους!!!!!!!!!!!!Λεω τώρα μήπως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΊΑ ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ.ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΈΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΙΣΧΎΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΑΨΕΥΔΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.