Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία νομού Φλώρινας

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα θεωρεί μέγα λάθος την ανακοίνωση της ΠΟΑΜΕΑ για τους παρακάτω λόγους:
Η αναπηρία δεν έχει χρώμα.
Το αναπηρικό κίνημα δεν εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια.
Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, την ισότητα, την διεκδίκηση, χωρίς να δεσμευόμαστε και να κατευθυνόμαστε από κανένα.
Πιστεύουμε ότι για να βγει μια τέτοια ανακοίνωση από την ΠΟΑΜΕΑ έπρεπε να συνεδριάσουν όλοι οι σύλλογοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και να συναποφασίσουν από κοινού για το εάν και κατά πόσο έπρεπε να βγει μια τόσο διχαστική και κατευθυνόμενη ανακοίνωση υπέρ ή κατά μιας θέσης. Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ν. Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα δηλώνει την αντίθεσή του σε αυτή την οδηγία της ΠΟΑΜΕΑ και καλεί τα μέλη του συλλόγου να ψηφίσουν κατά συνείδηση, χωρίς να επηρεάζονται από τέτοιου είδους ανακοινώσεις και στρατηγικές, που μόνο κακό κάνουν στο αναπηρικό κίνημα, διχάζοντας και χρωματίζοντας τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας. Λειτουργούμε ανεξάρτητα πάντα με σεβασμό στην διαφορετικότητα και την ισότητα.
Για τους παραπάνω λόγους καλούμε το ΔΣ της ΠΟΑΜΕΑ να ανακαλέσει αυτή την ανακοίνωση.
Καλούμε την ΕΣΑΜΕΑ να πάρει θέση στην ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΟΑΜΕΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΣΙΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.