Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Άνω Καλλινίκη (video)

Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Άνω Καλλινίκεια 2015» που διοργάνωσε ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.
Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα της Κέλλης, του Παπαγιάννη, του Πολιτιστικού Συλλόγου εργαζομένων ΔΕΗ και της Άνω Καλλινίκης, ενώ ο κόσμος που γέμισε μαζικά το γήπεδο του χωριού γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

3 σχόλια:

  1. Μελίτη Κέλλη Νεοχωράκι Καλλινίκη Κλαδοράχη Σκοπιά Φλώρινα ....

    Στο ...Μπούφι ρε λεβεντόπαιδα πότε θα εχει παραδοσιακό πανηγύρι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Μήπως το έχουμε παρακάνει στην Φλώρινα με τα πανηγύρια ;;;;;;;;;;;

    Τέλος πάντων ο κοσμάκης να περνάει καλά να τρώει σουβλάκια και να ξεχνιέται γιατί ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ο χειρότερος ΄των τελευταίων ετών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Άνω Καλλινίκεια 2015» αφού ακυρώθηκε το πανηγύρι στην Μελιτη φυσικό ήταν γιατί υπό άλλες περιπτώσεις δεν θα είχαν τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "υπό άλλες περιπτώσεις" όχι και τίποτα, μην γίνεσαι υπερβολικός, οπωσδήποτε φέτος είχαν περισσότερο κόσμο λόγο Μελίτης αλλά και πέρυσι ειχαν κόσμο

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.