Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μειωμένα τα αποθέματα νερού στη Φλώρινα λόγω βλάβης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι, λόγω μεγάλης βλάβης στο εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς πόσιμου νερού από το διυλιστήριο στη Δροσοπηγή στην πόλη της Φλώρινας, έχουν μειωθεί σημαντικά τα αποθέματα νερού στις υδατοδεξαμενές υδροδότησης της πόλης.
Για το λόγο αυτό, σήμερα Παρασκευή 31/07/2015 και μέχρις ότου επισκευασθεί το δίκτυο και αποκατασταθεί η λειτουργία του, θα διαταραχθεί η υδροδότηση στην πόλη της Φλώρινας, ιδιαίτερα στις περιοχές με το μεγαλύτερο υψόμετρο.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του πόσιμου νερού στις τελείως απαραίτητες οικιακές ανάγκες, προκειμένου να γίνει εξοικονόμηση νερού και να αποφευχθεί διακοπή της υδροδότησης σήμερα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

14 σχόλια:

  1. Ειστε ψευτες,ηδη το κοψατε.το κολπακι των δεητζηδων και εσεις ε;εργασιες το σαββατοκυρ.για διπλο μεροκαματο,ευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάνε όλα τα συνεργεία του Δήμου προκειμένου να αποκατασταθεί έγκαιρα η βλάβη, δεν μπορεί η πόλη να μείνει χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η διακοπή θα είναι για όλο το Σαββατοκύριακο. Άν ισχύει κάτι τέτοιο να αφαιρεθεί το αντίστοιχο πάγιο του τριημέρου, μόνο τότε θα μιλάμε για μέριμνα και προστασία των πολιτών τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε. Ειδάλλως να παραιτηθούν οι υπευθυνοι (η).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή σε όλα μα σε όλα αχρηστοι είναι....

    Φραγματα φτιάχνουν κολυμβητήρια δρόμους πάρκα φυσικό αεριο

    ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα στα πάρκα στα δρομάκια και στις κολώνες φωτισμού είναι τα δώρα, τι δεν καταλαβαίνετε ;

      Διαγραφή
  4. Μέχρι ποτε θα ειναι η διακοπή νερου; γιατί δεν μας ειδοποίησε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι τέλη Ιουνίου έβρεχε καταρρακτωδώς και η Φλώρινα δεν έχει...αποθέματα νερού!!!!!!

    Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοψτε τι @@@ εκει στη δευφ και κουνηθειτε,αιντε μεσα στον καυσωνα,ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νωρις το θυμηθηκατε!Εδω και μια ωρα χωρις νερο ειμαστε μεσημεριατικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η μόνη πόλη στην Ελλάδα που στηρίζεται σε ενα ποτάμι στην Δροσοπηγή που τρέχει << ευτυχως μεχρι τωρα συνέχεια>> χωρίς ούτε έναν ταμιευτήρα. ενα εργο δεν εγινε ποτέ για περιπτωση που σταματησει το ποταμι να κατεβαζει αρκετο νερο. επειγόντως ταμιευτηρα και αλλαγη του δικτυου που φερνει το νερο στις δεξαμενες της πολης. οι σωλήνες ειναι από το 70 ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αττική μία λίμνη του Μαραθώνα υδρεύει 5 εκατομύρια ανθρώπους. Στην Φλώρινα των 5 με 6 λιμνών και των 2 με 3 φραγμάτων ύδατος τα....αποθέματα νερού λιγοστέυουν ( σύμφωνα με την υπηρεσία υδρευσης και αποχέτευσης Φλώρινας).

      Τα συμπεράσματα δικά σας και ένα δικό μου

      κυρίες και κύριοι της ΔΕΥΑΦ δεν είμαστε ιθαγενείς της Ζάμπια ούτε εσείς οι φύλαρχοι του νερού που πίνουμε και το πληρώνουμε από το υστέρημα στους λογαριασμούς μας

      Αυτά.

      Διαγραφή
    2. Ο υδροφόρος ορίζοντας της Φλώρινας φτάνει και περισσεύει να έχουμε ανοιχτές τις βρύσες στα σπίτια μας μέρα και νύχτα. Κάποιοι είναι δυστυχώς που το λέω παντελλώς ανίκανοι να εκμεταλευτούν τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής μας .

      Διαγραφή
  9. φιλε του 2:48 πως να εχει αποθεματα νερου αφου δεν εχει ταμιευτηρα. ενα ποταμι που τρεχει νερο στην Δροσοπηγη εχει. το αν εβρεχε συνεχεια δεν εχει καμια σχεση το νερο δεν μαζευεται.λεσ και δεν εχει μερη να εχει ταμιευτηρα να μαζευει νερο για ολο τον χρονο.αλλα τι να κανεις μονο λεφτα μαζευουν στην δευαφ κανα εργο δεν κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποτιθεται επισκευαστηκε η βλαβη,αλλα νερο παλι κομμενο,δεν πατε καλα εκει στην δευαφ,καυσωνα εχει ρεεε...τελειωνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον δρόμο από Δροσοπηγή προς Βίτσι και συγκεκριμένα στα σημεία των κατολισθήσεων έχω εντοπίσει έναν αγωγό μεταφοράς νερού εκτεθημένο στις ...διαθέσεις του καθενός. Κύριοι αρμόδιοι στις περιφέρειες και στους δήμους μας είχατε υποσχεθεί ότι μέχρι τέλος Αυγούστου οι εκτεταμένες σε 3 σημεία ζημιές του δρόμου Δροσοπηγή Βίτσι προς Καστοριά ναι εκεί που έχετε βάλει σιδερένιες μπαριέρες θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Ήδη από την ημέρα των κατολισθήσεων έχουν περάσει 2 μήνες!!.....και μετά της Παναγίας θα πάμε για ένα επιτόπιο έλεγχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.