Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο απολογισμός του 5ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος (video)

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι διοργανωτές του 5ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος, που έλαβε χώρα το διάστημα 10-12 Ιουλίου στη Σιταριά. Τόσο η συμμετοχή των 75 συνολικά πολιτιστικών συλλόγων, όσο και η συμμετοχή του κόσμου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αποτελούν εχέγγυα για τα επόμενα χρόνια.
Στο video μιλούν ο Νίκος Ιωάννου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» και η Ζωή Τσακμάκη, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σιταριάς.

8 σχόλια:

  1. καλά θα είναι να κάνετε , έναν απολογισμό για αυτά που κάνετε ,
    και επιτέλους να σοβαρευτείτε !!!

    και να αναζήτησε ποιοι κάνανε αντάμωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς να μην είναι θετικό το πρόσημο στο οικονομικό....... πουλήσατε τα σουβλάκια, μπύρες κλπ και πήρατε και την επιχορήγηση και δώσατε μόνο τα σουβλάκια στα χορευτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκδηλωση δεν εχει μονο αυτα τα εξοδα εξυπνακια. Ηχο φωτισμο χορευτικα μεταφορες απο φλωρινα σιταρια διαφημιστικα ξεναγησεις σεμιναριο παραδοσιακων χορων ορχηστρες. Ολα αυτα κοστιζουν ξερεις. Και μπες στην διαυγεια να πληροφοριθεις οτι ολοι οι συλλογοι παιρνουν επιχορηγησεις και οσο παιρνουν ολοι τοσο παιρνει και η σιταρια. Η οποια διχνει πολυ μεγαλυτερο εργο....δεν ειναι μονο να κραζουμε αλλα να ξερουμε τι και πως.

      Διαγραφή
  3. ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΛΠ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο ρε παιδια. Μην ακουτε τι λενε ...συνεχιστε και καντε καλα αυτο που ξερετε. Μαζι μας παντα. Συλλογος 6 χρόνια και λειτουργει καλυτερα και απο τους ιστορικους τγς φλωρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραδειγμα προς μιμηση πρεπει να γινετε. Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oso paei kai xeirotera o kosmos tous exei vare8ei den pataei kaneis an vgaleis ta xoreutika apo simetoxh kosmou den exei tpt mono ta xoreutika gemizoun thn sitaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είστε συνδιοργανωτές με το Δήμο Φλώρινας σε αυτά τα πανηγύρια σας και απορώ γιατί στο Πάνελ δεν ήταν εκπρόσωπος του Δήμου.
    Η σωστή τοποθέτηση του Δήμου θα ήταν :καμία επιχορήγηση και σε κανέναν Σύλλογο. Τότε θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Υπάρχουν αξιόλογοι σύλλογοι που στέκονται με δραστηριότητες δικές τους. Τα χρήματα που σκορπάει άσκοπα ο Δήμος θα ήταν προτιμότερο να τα μοιράζει σε ευπαθείς συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Πολιτισμός δεν είναι μόνο τα ανταμώματα και τα ξεφαντώματα, αλλά να μη βλέπεις συμπολίτες σου να ψάχνουν στους κάδους απορριμάτων!
    Εσείς εκεί στη Σιταριά κάντε κάτι μόνοι σας και σταματήστε να είστε η "πολιτιστική πατερίτσα¨του Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.