Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Τροχαίο ατύχημα στο παλιό Τελωνείο Νίκης

Λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε τροχαίο στα όρια του παλιού Τελωνείου Νίκης, όταν η οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου που κατευθύνονταν προς το χωριό Νίκη, έχασε τον έλεγχο λόγο έλλειψης φωτισμού, σε συνδυασμό με καταρρακτώδη βροχή και την ολισθηρότητα του οδοστρώματος και «σκαρφάλωσε» κυριολεκτικά σε ράμπα αυτοκινήτων την οποία έχουν εγκαταλείψει εδώ και χρόνια.
Όπως ανέφεραν όσοι ξέρουν το σημείο, ο δρόμος είναι παγίδα καθώς έχει πολλές ατέλειες, αφού έχουν μεταφέρει το τελωνείο σε άλλο σημείο και έχουν αφήσει οτιδήποτε υπήρχε εν καιρώ τελωνείου, (ράμπα, κράσπεδα, πινακίδες, χώρους γκαζόν κ.λ.π ) χωρίς να έχουν προσαρμόσει το σημείο ως αυτοκινητόδρομο πια. Το σοβαρότερο είναι πως δεν υπάρχει ίχνος φωτισμού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
Από το τροχαίο δεν σημειώθηκε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Αναγνώστρια

2 σχόλια:

  1. Εκεί είναι τρομερά επικίνδυνο το σημείο και πραγματικά δεν έχει καθόλου φωτισμό . Ασε που παρκάρουν φορτηγά και καρότσες στο σκοτάδι που είναι ακομα πιο επικίνδυνο έτσι .Ένα σωρό κυρίως ξένοι περνουν, ασε που γινόμαστε περίγελος με την εικόνα . Ας κοιτάξουν οι αρμόδιοι να φτιάξουν την περιοχή πρίν θρηνήσουμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΤΑΥΠΕΔ τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να αξιοποιηθούν οι άδειες και έρημες εγκαταστάσεις του παλαιού Τελωνείου με αναψυκτήριο από δίπλα;;;; Αν άνοιγε και ένα πολυκατάστημα PRAKTIKER όχι τροχαία ατυχήματα αλλα άλλα δυστυχήματα θα βλέπαμε και φυσικά ο δρόμος θα ήταν φωταγωγημένος και στο φούλ παρκαρισμένος....Θα κάνω μίαν επίσκεψη στο χώρο σήμερα κιόλας προς ..΄κτηματομεσιτική εκτίμηση των άδειων κτηρίων και ακινήτων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.