Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Εργαστήρια σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών από μαθητές σε μαθητές

Στο πλαίσιο του 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που διοργανώνεται φέτος στην Φλώρινα και το σχολείο μας, μαθητές της Δ τάξης του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου οργάνωσαν εργαστήρια σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών με την πλατφόρμα sploder.
Τα εργαστήρια αυτά παρακολούθησαν μαθητές του 3ου Δημοτικού Φλώρινας, οι οποίοι επισκέφτηκαν το σχολείο μας με την συνοδεία των δασκάλων τους και του Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Κασκαμανίδη. Ήταν μια πρωτόγνωρη και πολύ ουσιαστική εμπειρία τόσο για τους μαθητές που λειτούργησαν ως δάσκαλοι όσο και για τους μαθητές που επισκέφτηκαν το σχολείο μας και παρακολούθησαν τα εργαστήρια.
Οι μαθητές της Δ τάξης εργάστηκαν περίπου μια εβδομάδα και με την βοήθεια του καθηγητή Πληροφορικής Γιάννη Αρβανιτάκη, σχεδίασαν την πορεία διδασκαλίας τους, έκαναν πρόβες στο σπίτι και στο σχολείο και λειτούργησαν με μεγάλη επιτυχία στον ρόλο που τους ανατέθηκε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια παρακολούθησης των εργαστηρίων.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.