Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου επισκέφθηκαν οι βουλευτές Φλώρινας

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) επισκέφθηκαν χθες οι βουλευτές Ν. Φλώρινας κ.κ. Κωνσταντίνος Σέλτσας (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιάννης Αντωνιάδης (ΝΔ) συμμετέχοντας σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Οργάνωσης για τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα της περιοχής Αμυνταίου ειδικότερα, αλλά και της χώρας γενικότερα.
Οι βουλευτές αφού ενημερώθηκαν για τα ζητήματα που υπάρχουν, δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν τα αγροτικά θέματα της περιοχής συμμετέχοντας σε ομάδες διαβούλευσης και επιτροπές που συστήνει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Γεωργίας.
Ειδική αναφορά έγινε στο θέμα που απασχολεί τους αγρότες από την άνοδο της στάθμης των λιμνών της περιοχής Αμυνταίου με αποδέκτη τη λίμνη Βεγορίτιδα. Οι βουλευτές συμφώνησαν ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Βεγορίτιδα να σταθεροποιηθεί σε υψόμετρο που έχει θεσμοθετηθεί από την πολιτεία έτσι ώστε να μη βλάπτονται οι καλλιεργούμενες εκτάσεις αλλά και να προστατεύεται ο υδάτινος όγκος της λίμνης.
Η συνεδρίαση έκλεισε με τη δέσμευση των βουλευτών για αμέριστη στήριξη στα αγροτικά θέματα που απασχολούν και που θα απασχολήσουν την περιοχή Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.