Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ενημέρωση για την πορεία της τηλεθέρμανσης στο δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας (video)

Με αρκετές στιγμές έντασης, εξαιτίας της απουσίας του δημάρχου Γ. Βοσκόπουλου, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας ενημερώθηκε σε ειδική συνεδρίαση για την πορεία της τηλεθέρμανσης.
Την ενημέρωση ανέλαβε η διευθύντρια υπηρεσιών της ΔΕΥΑΦ Ερμιόνη Αβραμοπούλου.
Δείτε στο video όλα όσα ειπώθηκαν:

12 σχόλια:

  1. Ημερομηνίες, χρηματικά ποσά, υπηρεσίες ελληνικές και ευρωπαικές, γραφειοκρατικά εμπόδια, φιλότιμες προσπάθειες από την ΔΕΥΑΦ, πολιτική βούληση από τη Δημοτική Αρχή,κλπ κλπ
    Διαβεβαίωση από Μπαρδάκα: "Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί το τέλος 2015" (ΤΕΖΑ Η ΤΕΡΕΖΑ)
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τηλεθέρμανση (όπως κολυμβητήριο, Ζωολογικός κ.α.) ΓΙΟΚ
    Κύριοι φλωρινιώτες παίξατε και ΧΑΣΑΤΕ. γιοκ,γιοκ,γιοκ
    Σεβασμιότατε μάλλον δε θα κάνετε τα εγκαίνια στο άμεσο μέλλον...ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες το βιντεο πρωτα και μετα σχολιασε τεζα-τερεζα.Ετσι πεσατε μετα τις εκλογες.Σκετη παραπληροφορηση τοτε τα ιδια και τωρα.Ο φλωρινιωτης το μονο γιοκ που ειπε ηταν στον σταθη και την παρεα του.Και μαλιστα δυο φορες σε ενα χρονο.Γιοκ και γιοκ και μουγκα!

      Διαγραφή
  2. με την τηλεθερμανση της μελιτης τι θα γινει θα μας απαντησει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραξε. Εκλογές έχουμε ξανά το 2019. Τότε θα ακούσεις ξανά για τηλεθέρμανση Μελίτης.

      Διαγραφή
  3. Για το θλιβερό αδιανόητο κατάπτυστο κατακριτέο ασυγχώρητο απαράδεκτο κατασκεύασμα των οδών Αγίου Γεωργίου και Ελευθερίας από τα δημοτικά σχολεία και κάτω που βουλιάζουμε στη λάσπη ,στα νερά,στις λακκούβες πεζοί και τροχοφόρα πότε αλήθεια θα μας ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.ΑΠΟΚΟΠΗ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. εσύ που το διάβασες και απαντάς ανωνύμως μπορείς να μου το στείλεις να το δώ και εγώ??????

      Διαγραφή
    3. http://neaflorina.blogspot.gr/2015/03/blog-post_59.html?m=1 εντάξει; Πρώτα ενημερωσου και μετα βγαλε χολη.

      Διαγραφή
  4. Κατατοπιστική η Αβραμοπούλου και πολύ ωραία τα χώσανε στους πολιτικάντηδες του παρελθόντος ο Μπαρδάκας και η Μούσιου.Λίγο τρέξιμο θέλει και το έργο θα γίνει.Παρά το ότι κάποιοι δεν το θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε στον 15ο μήνα της σύμβασης που υποτίθεται θα είχε διάρκεια 24 μήνες (τέλη 2015). Απομένουν δηλαδή 9 μήνες και μέχρι τώρα έχει υλοποιηθεί λιγότερο από το 3% του οικονομικού αντικειμένου και από αυτό έχει πληρωθεί μόνο η ίδια συμμετοχή της ΔΕΥΑΦ. Από τα 12 υποέργα έχει ξεκινήσει μόνο το ένα. Ένα άλλο εδώ και 7 μήνες βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής αναδόχου. Για τα υπόλοιπα "θα δούμε" ανάλογα με την ροή χρηματοδότησης.

      Στο Δημοτικό συμβούλιο μάθαμε ότι η πράξη θα παραταθεί τουλάχιστον έως τέλος 2017 (λόγω της υπολογιζόμενης ροής χρηματοδότησης του τοπικού πόρου που αποτελεί περίπου τα 2/3 των ίδιας συμμετοχής). Η ροή όμως αυτή δεν είναι εξασφαλισμένη.

      Μέρος της ίδιας συμμετοχής (περίπου το 1/3) είχε προβλεφθεί να καλυφθεί με δάνειο. Το δάνειο όμως με το ταμείο παρακαταθηκών δεν γίνεται να συναφθεί και πρέπει τα χρήματα να αναζητηθούν από αλλού.

      Στο αμέσως επόμενο διάστημα δεν πρόκειται να γίνουν εργασίες διότι επιστράφηκαν τα 28.000.000 κρατικής και ευρωπαϊκής ενίσχυσης που αποτελούσαν την προκαταβολή προκειμένου η πράξη να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ και δεν είναι δυνατόν πριν ολοκληρωθεί αυτή η μετάβαση να πραγματοποιηθούν πληρωμές. Ο ανάδοχος χωρίς πληρωμές δεν πρόκειται να προχωρήσει και ευχόμαστε να μην καταγγείλει την σύμβαση διότι τότε θα πάμε πάρα πολύ πίσω.

      "Λίγο" τρέξιμο λοιπόν δεν φτάνει. Με λίγο τρέξιμο η ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης θα αποτελέσει την προεκλογική υπόσχεση των μεθεπόμενων δημοτικών εκλογών. Με πολύ τρέξιμο, των επόμενων.

      Διαγραφή
  5. ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ....ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ;;;;ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΥΓΕΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;;ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!ΔΕ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ Ε;;;;;ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑ ΠΙΣΩ Η ΕU...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΆΘΕΤΗ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΣΗΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΜΕΤΈΩΡΟ. ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΊΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΝΊΤΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.