Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Το Δ.Σ. της Θύελλας Φιλώτα κατά του Ανέστη Οκλαλιώτη

Εμείς, το Δ.Σ του ΕΜΑΣ «ΘΥΕΛΛΑ» ΦΙΛΩΤΑ, μετά την ανακοίνωση του προέδρου μας κυρίου Οκλαλιώτη Ανέστη στο site anapodoi όπου επιτίθεται στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του (πρόεδρο ΔΕΤΕΠΑ, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Φιλώτα και πρόεδρο Τ.Κ. Φιλώτα), καταδικάζουμε τις δηλώσεις αυτές οι οποίες δεν εκφράζουν το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος ο οποίος είναι ταγμένος να διαφυλάττει και να εκφράζει τα συμφέροντα της ομάδας, με την ενέργειά του αυτή μόνο τα συμφέροντα του συλλόγου δεν εκφράζει.
Για μας δεν υπάρχει «είμαστε με αυτούς η είμαστε με τους άλλους». ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Μετά την παραπάνω ανακοίνωση, το ολίσθημα του κυρίου Οκλαλιώτη συνεχίστηκε, έγινε αντιληπτό σε μας δημοσίευμα που αφορά την ανακοίνωσή του στην εφημερίδα ARENA και στο Site ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ, όπου και πάλι εμπλέκει τα προσωπικά του με τα συμφέροντα της ομάδας μας και μάλιστα πανελληνίως.
Επειδή ο κατήφορος του προέδρου κυρίου Οκλαλιώτη δεν έχει σταματημό, πρέπει από μας να δοθεί ένα τέλος, πρέπει να τελειώνουμε με τον κύριο Οκλαλιώτη, δεν έχει ούτε την ευθιξία να παραιτηθεί, ενώ ξέρει ότι συνεχίζει με την παρουσία του να κάνει ζημιά στον σύλλογο.
Ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε να βγει η ανακοίνωση αυτή, ήταν η σύγκλιση του Δ.Σ για σήμερα 2-1-15 και ώρα 19.00, με θέμα την ανακοίνωση του προέδρου και ενώ ενημερώθηκε δεν προσήλθε.

Μετά τα παραπάνω το Δ.Σ. επιφυλάσσεται για τις περεταίρω ενέργειές του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ., ΤΑ ΜΕΛΗ
1. Αβραμίδης Χ.
2. Γκιαουράκης Α.
3. Ηλιάδης Ι.
4. Κλάζογλου Α.
5.Σουκουριάδης Π.
6.Τραγαράκης Εμ.
7. Χαριτόπουλος Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.