Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Φλώρινας

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Υγεία πάσχει πάρα πολύ στις μέρες μας και συνεχώς υποβαθμίζεται. Οι υπάλληλοί της υποτιμούνται και σταδιακά "δουλοποιούνται" με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης και έτσι τους αφαιρείται κάθε διάθεση επιμελημένης υπηρεσίας και συνεργασίας.
Κι όμως ΣΗΜΕΡΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της πόλης μας υπάρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ που αντιστέκονται, ΚΑΠΟΙΟΙ που έμειναν ΑΛΩΒΗΤΟΙ, ΑΓΕΡΩΧΟΙ και ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ χωρίς εκπτώσεις στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ της δουλειάς τους. ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχουν για να φωτίζουν το δρόμο με το παράδειγμά τους, για να δίνουν ΕΛΠΙΔΑ ανθρωπιάς και τιμιότητας στο χάος της αυτιστικής μας κοινωνίας, για να αποδεικνύουν ότι η ζυγαριά γέρνει προς τον άνθρωπο και όχι προς το χρήμα.
Εγώ ένας ασθενής που χειρουργήθηκα και νοσηλεύτηκα πρόσφατα στο νοσοκομείο μας, είχα την τύχη να τους γνωρίσω, να τους θαυμάσω και να τους ευχαριστήσω για το ήθος, την ευαισθησία και τη φροντίδα τους.
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη τη Χειρουργική Κλινική, το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαιτέρως στο Χειρουργό κ. Γεώργιο Κορωναίο και τον Αναισθησιολόγο κ. Βασίλειο Παππά. Σας ευχαριστώ για τις άριστες υπηρεσίας που μας παρέχεται στο πολύπαθο νοσοκομείο μας.

Με εκτίμηση,
Ζαφειρόπουλος Β. Δημήτριος

2 σχόλια:

  1. https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΩΧ1ΟΡΕΠ-Π49
    Την ίδια στιγμή και ενώ ματακινούν από αλλα Νοσοκομεία γιατρούς για να καλύψουν τις εφημερίες αλλά και τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων της Παθολογικής κλινικής του ΓΝ Φλώρινας οι κύριοι της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας αποφασίζουν τη μετακίνηση γιατρού-επιμελητή Β Παθολογίας του ΓΝΦλώρινας στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου! Χρειάζονται άραγε σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.