Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Συλλαλητήρια ΠΑΜΕ για την ανεργία στη Φλώρινα και σε όλη την χώρα

Μαζικά σε όγκο και παλμό τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.
Στην Αθήνα χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες και συνταξιούχοι πορεύτηκαν από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα πλημμυρίζοντας τους δρόμους περιμετρικά της πλατείας.
Χαρακτηριστικό του όγκου και της μαζικότητας είναι πως όταν η κεφαλή της πορείας έφθασε στο Σύνταγμα, το τέλος της βρισκόταν ακόμα στην Ομόνοια.
Μαζική πορεία στους κεντρικούς δρόμους πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. «Παλλαϊκός ξεσηκωμός τώρα, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, ανασύνταξη του εργατικού κινήματος» έγραφε το πανό του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και «Η εξαθλίωση δεν μας ταιριάζει, ψηλά το κεφάλι, οργάνωση παντού» το πανό του συνδικάτου επισιτισμού - τουρισμού».
Στην Φλώρινα δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες παρέμβαση ενημέρωσης με μοίρασμα της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ. Παράλληλα αποτέλεσε κάλεσμα συμμετοχής στο μεγάλο Πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στη 1 Νοέμβρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.