Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μέλη των επιτροπών του δήμου Φλώρινας

Κατά την ειδική συνεδρίαση της Κυριακής, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας εξέλεξε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου οι κ.κ. Απιδόπουλος Γεώργιος, Αριστείδου Αριστείδης, Καρακόλης Μιχάλης, Λουκάς Δημήτριος και Σερίδης Πέτρος, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη οι κ.κ. Ακριτίδης Αλέξανδρος, Καρυπίδης Νικόλαος, Παπασωτηρίου Σταύρος, ενώ ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη οι κ.κ. Αλεξιάδης Νικόλαος, Ευαγγέλου Νικόλαος, Τσορμπάρης Σωτήριος και από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινιδη οι κ.κ. Μαρουδής Στέφανος, Ρασάικος Τραϊανός.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου οι κ.κ. Γαϊγάνη - Τίτα Παναγιώτα, Δημόπουλος Θεόδωρος, Θεοφανίδης Δημήτριος, Σίπκας Αντώνιος, Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη οι κκ. Ρόζας Κωνσταντίνος, Σεχίδης Θεόφιλος, και Γκέκτσης Ευάγγελος από το συνδυασμό που εκπροσωπεί ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικά μέλη από το συνδυασμό του κ. Βοσκοπουλου οι κ.κ. Δούμτσης Νικόλαος, Ζαέκης Αντώνιος, Ουλιάρης Θεόδωρος, από το συνδυασμο του κ. Κωνσταντινιδη οι κ.κ. Κασκαμανίδης Χρήστος, και Παλτατζή-Φιλιππίδου Παναγιώτα.

Ως μέλη της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία θα συμμετάσχουν στις Γενικές της Συνελεύσεις εκλέχθηκαν από το συνδυασμό του κ. Βοσκόπουλου οι κ.κ. Ζαέκης Αντώνιος, Καρακόλης Μιχαήλ, Λουκάς Δημήτριος, Μπαρδάκας Χρήστος, Ουλιάρης Θεόδωρος, από το συνδυασμό του κ. Κωνσταντινίδη οι κ.κ. Κασκαμανίδης Χρήστος, Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Παπασωτηρίου Σταύρος και Ρασάικος Τραϊανός.

2 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.