Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αμυνταίου

Συνεδριάζει σήμερα, στο 2 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.
2. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για κατάθεση υπομνήματος για ανωμοτί εξέταση ενώπιον της Εισαγγελέως Φλώρινας του Προέδρου Τ/Κ Πετρών κ. Κυριακόπουλου Γρηγόριου.
3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας καθαριότητας Δημοτικού Καταστήματος και ΚΕΠ Αμυνταίου.
4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας καθαριότητας Δημοτικού Καταστήματος και ΚΕΠ Φιλώτα.
5. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας καθαριότητας Δημοτικού Καταστήματος και ΚΕΠ στις Τ/Κ Αετού, Λεχόβου, Βαρικού και Νυμφαίου.
6. Ορισμός μελών επιτροπής εκποίησης δημοτικής έκτασης στην Τ/Κ Πετρών.
7. Καθορισμός όρων δημοπράτησης, ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο « Εξωτερικός αγωγός λυμάτων αποχέτευσης Αγίου Παντελεήμονα».
8. Ακύρωση του σκέλους (Α) Της υπ΄αρίθμ. 173/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και επανακαθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου: «Εξωτερικοί αγωγοί λυμάτων Ασπρογείων Σκλήθρου».
9. Ακύρωση του σκέλους (Α) Της υπ΄αρίθμ. 174/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και επανακαθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου: «Εξωτερικοί αγωγοί λυμάτων Αετού –Αγραπιδιών – Πεδινού».
10. Έγκριση πρακτικών προφορικής δημοπρασίας του έργου με τίτλο «Διανοίξεις –Διαμορφώσεις – Αποκαταστάσεις Δημοτικών οδών και Κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε Αμυνταίου».
11. Έγκριση πρακτικών προφορικής δημοπρασίας του έργου με τίτλο «Διανοίξεις –Διαμορφώσεις – Αποκαταστάσεις Δημοτικών οδών και Κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε Φιλώτα».
12. Εισήγηση από την Οικονομική Επιτροπή περί τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2014 και κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.
13. Ψήφιση πιστώσεων οικονομικού έτους 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.