Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Με αγιασμό ξεκινάει η χρονιά για τη «Θύελλα» Φιλώτα

Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της «ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και των παιδιών των τμημάτων υποδομής. Με νέα τεχνική ηγεσία αλλά και με πολύ ανανεωμένο ρόστερ η «ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ» φιλοδοξεί να εδραιωθεί στην Γ Εθνική κατηγορία και ταυτόχρονα να παρουσιάσει στους οπαδούς της ομάδας όμορφες στιγμές…

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας... Οι ενδιαφερόμενοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσέρχονται για εγγραφές στο γήπεδο της ΘΥΕΛΛΑΣ κατά τις απογευματινές ώρες 16:00 –17:30. Φέτος θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:

1. Παιδικό (Γεν 2000-01)

2. Προπαιδικό ( Γεν 2002-03)

3. Junior (Γεν 2004-05)

4. Προ - Junior (Γεν 2006 – 07)

5. Bambini ( Γεν 2008 – μικρότεροι)

Το τεχνικό team της Ακαδημίας με τους προπονητές (Έλκας Γιάννης, Έλκας Πασχάλης, Πεκάκης και ο Σαμαράς) οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και οι εμπειρία της Ακαδημίας σε πρωταθλήματα υποδομής όπως της ΕΠΣ Φλώρινας και της ΕΠΣ Κοζάνης εγγυώνται μια ισσόροπη αθλητική ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, την τεχνική τους βελτίωση και την προσωπική ευχαρίστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.