Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι «Σάρισες» στην Ελευσίνα

Ξεκίνησαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο 2014-2015 με συμμετοχή στο 1ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ελευσίνα το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου.
Εκεί βρέθηκαν ο παίδας Αραβιάδης Ορέστης και η παγκορασίδα Φωτιάδου Χρυσή οι οποίοι εκπροσώπησαν τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνιζόμενοι στις κατηγορίες τους. Και οι δύο έδωσαν αγώνες σε ομίλους και αγώνες κατάταξης. Το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων δεν άφησε περιθώρια για διάκριση, όμως έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν με αθλητές που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις του πανελλήνιου βαθμολογικού πίνακα. Έτσι, οι εμπειρίες που απέκτησαν είναι πολύτιμες και σίγουρα θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά και στους γονείς τους που τα συνόδεψαν.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στις 21-22 Σεπτεμβρίου, όταν οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα μεταβούν με πολυμελή αποστολή στην Πορταριά του Βόλου για να πάρουν μέρος στο 2ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.