Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Στ. Κωνσταντινίδης για τη δημιουργία ειδικών πάρκων agrologistics

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ανάπτυξη δραστηριοτήτων εφοδιαστικής (logistics) ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος παρενέβη και αναφέρθηκε στην πρόβλεψη του νέου νόμου για τη δημιουργία κέντρων agrologistics.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινίδης τόνισε την ορθότητα της απόφασης να δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών πάρκων agrologistics στα πάρκα εθνικής εμβέλειας και προσέθεσε πως είναι ανάγκη ένα τέτοιο ειδικό πάρκο να υλοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία για τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής.
Μπορεί να αποτελέσει κέντρο για το εμπόριο στα Βαλκάνια, αφού θα έχει διασύνδεση μέσω της Εγνατίας Οδού και μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου, ενώ θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής και κατά συνέπεια στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

12 σχόλια:

  1. Ο Βουλευτής μας γνωρίζοντας πως είμαστε εκατομμυριούχοι (τόσο έκριναν ότι αξίζουν τα ηλικίας πάνω από αιώνα σπίτια στα χωριά μας και τα οικόπεδα που δεν προλάβαμε να κτίσουμε), ψήφισε μαζί με την λυκοσυμμαχία που ανήκει τον ΕΝΦΙΑ. Δεν άφησε μετρο για μέτρο που στρέφεται εναντίον μας που να μην το ψήφισε, μη εξαιρώντας και αυτό της θέρμανσης στο κρύο νομό μας, χωρίς ίχνος ντροπής.
    Η ντροπή όμως δεν ανήκει σ’αυτόν. Μας δουλεύει μάλιστα με την υποκριτική του θέση για την επιστράτευση στη ΔΕΗ. Η ντροπή είναι όλη δική μας που τον ψηφίσαμε, τον ψηφίζουμε στις Δημοτικές και το χειρότερο που τον ανεχόμαστε να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Μας αρέσει και μας έγινε συνήθεια μάλιστα.
    Tα ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ δημοσιεύουν μόνο διαφημιστικά για τον κ.Κωνσταντινίδη. Το παραπάνω κείμενο μαζί με τον κατάλογο αυτών που ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ δεν θεώρησαν σωστό να το δημοσιεύσουν. Βλέπετε είναι υβριστικό να λές την αλλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου όπως είδες δημοσιεύτηκε... άσε λοιπόν στην άκρη την προπαγάνδα και το μένος σου κατά του Νέα Φλώρινα... Μη γίνεσαι και εσύ υβριστής...

      Διαγραφή
    2. το σχόλιο σαν σχόλιο το βλέπω τώρα ότι το δημοσιεύσατε. Τον πίνακα με αυτούς που ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ και που σας έστειλα με email στις 14-9-2014 και είχε το παραπάνω σχόλιο δεν το δημοσιεύσατε. Τα σχόλια σε δημοσιεύματα σας δεν είναι τόσο ορατά όσο ένα απ' ευθείας δημοσίευμα. Δεν προπαγανδίζω εναντίον σας και δεχθήτε κάποτε και κάποια κριτική.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχουμε λάβει κανένα mail με κανέναν πίνακα... είστε σίγουρος ότι το στείλατε;

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ απόλυτα με το σχολιο του φίλου η της φίλης 10:52. Ολα αυτα τα εκτρωματα που ψήφισε ο Κωνσταντινίδης, δεν τα δημοσιευετε και οχι μονο εσεις αλλά και όλα τα τοπικα blogs μόνο για εκδηλώσεις και τετοια μιλάτε.........

      Διαγραφή
    5. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
      ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Η Αργεντινή εδιωξε το ΔΝΤ επελεξε επιλεκτική χρεοκοπία και είναι στους G20.
      Η ανεργία στην Αργεντινή είναι στο 5,5% ενώ στην Ελλάδα είναι στο 26,5% επίσημα (το ανεπίσημα είναι ακόμα πιο δυσθεώρητο).
      Η Αργεντινή είναι μια από τις μεγαλύτερες κτηνοτρόφες χώρες στον κόσμο.

      Η Αργεντινή έχει μηδενικό έλειμμα εδώ και μια δεκαετία, αντίθετα το έλλειμμα στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ανέκδοτο, και αποτελεί αντικείμενο μόνιμης αλχημείας, για να προκύπτουν "κοινωνικά μερίσματα" πριν τις εκλογές.


      Η Αργεντινή έχει το δικό της νόμισμα, το πέσος, ενώ εμείς αντίθετα είμαστε παγιδευμένοι στην φυλακή του ευρώ.
      Σην Ελλάδα δεν θέλει να επενδύσει κανείς. Αντίθετα στην Αργεντινή θέλουν να επενδύσουν Ρωσία, και Κίνα! Ποιος ςιναι ο χαμενος λοιπόν?

      Διαγραφή
    7. 9:46 Πήγαινε να σε δει κανένας γιατρός και σταμάτα να λες μ@@@@@ες.Μνημονιακό γλυφτράκι . Μήπως περιμένεις κανένα ρουσφέτι ;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Αφού ψήφισε να κρατάνε βιβλία και να φορολογούντε οι αγρότες σαν επιχηρηματίες με 26% επι των καθαρών εσοδων και 55% προκαταβολη φόρου τώρα ενδιαφερετε γι αυτούς .
    Αφού ψήφισε την πώληση της Δ Ε Η και το σπάσιμο της επιχειρησης σε κομμάτια ώστε να πουληθεί ευκολα τώρα κανει πως ενδιαφερετε για τους εργαζόμενους.
    Μήπως πλησιάζουν εκλογές?
    Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε κ Κωνσταντινίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;;;;;;;;;;ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μνημονικός βουλευτής παλεύει απεγνωσμένα να κρατηθεί στην επικαιρότητα. Τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και η πλήρης ανυπαρξία έργου τον έχουν καταδικάσει. Πέρα από το βόλεμα (μετατάξεις, μεταθέσεις κ. λ.π) του στενού του περίγυρου δεν έκανε απολύτως τίποτα. Στα σημαντικά προβλήματα της Φλώρινας στάθηκε απέναντι, λες και δεν είναι βουλευτής Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.