Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε το 8ο Κάμπ Ξιφασκίας στην Πρέσπα

Το χαμόγελο των 174 συμμετεχόντων είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των οργανωτών του 8ου Κάμπ Ξιφασκίας στην Πρέσπα. Εφέτος, σε 2 περιόδους, από 22 έως 29 Αυγούστου και από 29 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου οι σχεδόν δύο εκατοντάδες ξιφομάχοι όλων των ηλικιών «πλημμύρισαν» την Πρέσπα.
Αλγερινοί, Βέλγοι, Κύπριοι και Έλληνες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Πατουλίδειο» και σίγουρα έγιναν καλύτεροι ξιφομάχοι.
Και αυτό φάνηκε στο Διεθνές Τουρνουά Ξιφασκίας «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2014» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες είχαν έντονο φλωρινιώτικο χρώμα αφού οι αθλητές και οι αθλήτριες μας κατέκτησαν συνολικά 2 χρυσά – 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ξίφος Ασκήσεως Νέων Ανδρών (-20)
1ος Δούδος Ο.ΞΙ.Φ
2ος Αποστολίδης ΑΟΞΑ
3οι Στάντσιος ΑΟΟ – Χασιώτης Μ.Α. Κορδελιού

Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών (-20)
1η Μπουρουλίδου Μ.Α. Κορδελιού
2η Πάτρη Μ.Α. Κορδελιού
3ες Αναστασιάδου Μ.Α. Κορδελιού – Μαρκαντωνάκη Α.Ξ.Λ. Χανίων

Ξίφος Μονομαχίας Νέων – Ανδρών (-20)
1ος Κυπραίος Α.Κ.Ν. Ηράκλειο
2ος Τσώκας Ο.ΞΙ.Φ.
3οι Ζαχαρόπουλος Ο.ΞΙ.Φ. – Πατσιανωτάκης Α.Λ. Μεσσαράς

Ξίφος Μονομαχίας Νέων – Γυναικών (-20)
1η Αθανασίου Ο.ΞΙ.Φ
2η Μαντζανά Χαλάνδρι
3ες Κοκκινίδου – Κεβρεκίδου Ο.ΞΙ.Φ.

Το Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Φ. νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όσους, περισσότερο ή λιγότερο μόχθησαν για την επιτυχία του Κάμπ και του Λυγκηστίς και αυτοί δεν είναι άλλοι από: την προπονητική μας ομάδα, τους γονείς, τους προπονητές και τα σωματεία – ομοσπονδίες που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, τα Ξενοδοχεία Platythea Resort – Villa Platythea και Αριάνδη, το Κέντρο Υγείας Λευκώνα, τον κ. Γιώργο Γιασημακόπουλο, τα ΚΤΕΛ Φλώρινας για την απόλυτη επαγγελματική τους συνείδηση και αφοσίωση, το ΑΤ Αγ. Γερμανού και τον Δήμο Πρεσπών για την «φιλοξενία».
Το επόμενο Σ/Κ ο Αστέριος Τσώκας ταξιδεύει στο Γκιόρ της Ουγγαρίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων, ενώ «φουλάρουν» οι μηχανές για την οργανωτική επιτυχία του HELEXPO JUNIOR’S WORLD CUP στην ΔΕΘ και του EUROCADET στην Φλώρινα 18 και 19 Οκτωβρίου 2014.

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.