Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Η Φλώρινα συγκεντρώνει φάρμακα για τη Γάζα



16 σχόλια:

  1. Καλα δεν βλεπετε τα χαλια της Ελλαδος, ασχολειστε με την Γαζα; Σοβαρα θελετε να στειλετε Φαρμακα στους Τρομοκρατες; Εδω δεν εχουμε για εμας, εσεις θελετε να στειλετε στην Χαμας; Αχ αυτα τα ΤΗΓΑΝΗΤΑ μυαλα που εχετε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TI ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ. ΟΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Ρε κοιμισμένα πλασματα ............... εγω δεν εβρισα καποιον εγω μεσα! Μαθετε να μιλατε! Και αν δεν σας αρεσει στα @@ μου! Οσο για εσενα απο κατω το μυαλο μου μπορει να ειναι ωμο, αλλα δεν ειναι Τηγανητο! Ελπιζω να καταλαβενεις!

      Διαγραφή
    3. Ρε 3.51 ,γιατι ασχολεισαι με πραγματα που δεν καταλαβαινεις?Τραβα πιες κανα φραπε στο πεζοδρομο,μεχρι να πας για αρμεγμα.Αυτα ειναι γι αλλους.

      Διαγραφή
    4. 3.51 eisai blakas kai euxomai na hsoun sthn thesi tous na deis ti wrea einai!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 3,51
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ .... ΩΜΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού ΄΄ηταν όλοι αυτοί οι "ενεργοι νέοι" όταν οι ...γυναίκες διαμαρτύρονταν που δεν έχουν γιατρό στην Φλώρινα για να τις ξεγεννήσει η να εξετάσει τα παιδιά ναι τα παιδιά που γεννήθηκαν ή που θα γεννηθούν στην Φλώρινα;;; Από υποκρίσία και εράνους της "μόδας" η "ενεργους τηλεκατευθυνόμενους νεους" και "σφραγιδάκια μη κυβερνητικών οργανώσεων νέων" μπουχτίσαμε....Κοιτάξτε πρώτα τα του τόπου σας και όταν και άμα εφόσων τα έχετε λύσει όταν τα προβλήματα σας μετά κάντε εράνους και για τα παιδιά της δυτικής αφρικής που λοιμοκτονούν από τον ιό έμπολα και πεθαίνουν στους δρόμους της Σιέρα Λεόνε της Νιγηρίας ..για τα παιδιά Χριστιανών στο Ιράκ ..για τα παιδιά ορθοδόξων στην ανατολική Ουκρανία ..για τα αυριανά και σημερινά άρρωστα παιδιά της Φλώρινας που δεν θα προλάβουν να φτάσουν με το ασθενοφόρο στην Θεσσαλονίκη ...οι έρανοι της μόδας και της πλάκας σας μάραναν στην Φλώρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο το λογυδριο σου. Ο Κασιδιαρης στο υπαγορευσε; Ποιος ανέφερε βρε ασχετε πολιτικές κινήσεις και τις κατηγορείτε τώρα? Να μάθετε να κοιτάτε απλά τα πραγματα! Γίνεται ένας ερανος για κάποιο λαό που σφαγιαζεται. Θες η δεν θες να βοηθησεις; Κανείς δε σε κατηγορεί για το ναι η το όχι σου. Τέρμα εδώ και χωρίς σχόλια!

      Διαγραφή
    2. ωραίο ...ανδρείκελο και του λόγου σου είσαι χαριτωμένε τυπάκο 1.27.....ο λαός των χριστιανών του Ιράκ .,..ο λαός της ανατολικής Ουκρανίας ...ο λαός της Σιέρα Λεόνε ..ο λαός της Νιγηρίας ...τα γυναικόπαιδα της Φλώρινας ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ????? ΖΩΑ? ΛΟΙΠΌΝ ...το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία...και μην ξεχάσεις να πάρεις το αντίδωρο σου "σφραγιδάκι των εράνων της πλάκας¨" ...

      Διαγραφή
  4. Και ναι θα στο΄πώ στα ίσια ....σε κανέναν δεν θα δώσω βοήθεια όταν κανείς μα κανείς δεν βοηθά τα παιδιά μου ΕΔΩ στην Φλώρινα...λές και τα φάρμακα και τα χρήματα μας περισεύουν για τους άλλους....Τέλος χαριτωμένε τυπάκο με τα πολύχρωμα κορδονάκια..κατάλαβεΣΣΣΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δε ζητησε κανεις τη δικη σου βοηθεια καρδια μου...Η παρουσα καταχωρηση δεν απευθυνεται σε "ανθρωπους" σαν του λογου σου.Τα παιδια σου στη Φλωρινα δεν μπορει κανεις να τα βοηθησει πλεον,γιατι καποιοι σαν εσενα,χρονια τωρα υποθηκευαν μερα με τη μερα το μελλον τους,ψηφιζοντας..Κοιταξου στο καθρεπτη και θα καταλαβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaritomene tipako pitsiriko 9.43 pane se kanena koyreio na pas ma xiriseis ta moysia soy...san karikatoyra moytzaxentin einai i kakasximi fatsa sto kathrefti su...pare kai ta xapakia soy na iremiseis...

      Διαγραφή
    2. Απο που μας ηρθες εσυ ρε φρουτο?Που τα μαθες τα Ελληνικα τοσο καλα?

      Διαγραφή
  6. 3:51 π.μ., την παροιμία με τον γάιδαρο που είπε τον πετεινό κεφάλα, την ξέρεις;

    Λοιπόν, αν δεν είσαι εγκάθετος, αποδεικνύεις περίτρανα ότι οι Χαζαρομογγόλοι, που το παίζουν Ιουδαίοι και ελέγχουν πρώτα από όλα το Ισραήλ, και πάνω από έναν αιώνα εκμεταλλεύονται και δολοφονούν προς όφελος των ιδίων και των εβραίων Σιωνιστών τούς αδύνατους και "ανυπάκουους" Εβραίους, κάνουν ό,τι εγκλήματα θέλουν, και από πάνω εμφανίζονται σαν θύματα και κάποιοι τους πιστεύουν και τους λυπούνται κιόλας! Άκου εκεί "Τρομοκράτες"!
    Φιλαράκι, για μάθε τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη από τις αρχές τού προηγούμενου αιώνα (διότι η ίδρυση του κράτους τού Ισραήλ και όσα επακολούθησαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα έχουν παρελθόν με πολλή βία και πολύ αίμα).
    Για να συνεννοούμαστε, η Χαμάς σαφέστατα πολλές φορές φέρεται σαν τρομοκρατική οργάνωση. Ας...είναι καλά οι φανατικοί μουσουλμάνοι της, αλλά και οι ρουφιάνοι και οι προβοκάτορες που την στελεχώνουν. Αυτά, τα τελευταία, φαίνονται, γράφονται, αλλά και μου τα έχουν "εξομολογηθεί" Παλαιστίνιοι, εκ των οποίων ο πατέρας του ενός βρισκόταν πάρα πολύ κοντά στον Γιάσερ Αραφάτ. Τον "αείμνηστο" Αραφάτ, για να μην ξεχνιόμαστε... Τον Αραφάτ, την περιουσία του οποίου ακόμα μετράνε... Τον Αραφάτ, τον κολλητό του "Εβραίοαμερικανού" Ανδρέα Παπανδρέου (Μινέικο, Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, Χάρβαρντ, Μπέρκλεϊ, Τσαντ και άλλες "εβραιοαμερικανικές" συμπτώσεις)... Δεν ξέρω, αλλά πολλές είναι οι μυστήριες συμπτώσεις καί στην περίπτωση της Χαμάς. Μυστήριες συμπτώσεις, που όμως κι αυτές έχουν ως αποτέλεσμα να διαιρούνται οι λαοί και να σφάζονται μεταξύ τους, κάποιοι μονίμως να βγαίνουν κερδισμένοι από αυτήν τη διχόνοια και άκρη να μη βγαίνει...

    Το παιδάκι της φωτογραφίας πώς σου φαίνεται; Σου μοιάζει πολύ για τρομοκράτης; ΑΝ είναι Παλαιστινιάκι, γιατί και από τέτοια "μοντάζ" έχουμε μπουχτίσει. Ακόμα και να μην είναι, αλλά να παρουσιάζεται ως τέτοιο για την ανάγκη του εράνου, υπάρχουν άπειρες γνήσιες φωτογραφίες και βίντεο από ακρωτηριασμένα και νεκρά παιδιά, μωρά ή βρέφη Παλαιστίνιων "τρομοκρατών", θύματα τού Ισραήλ.

    Το κράτος τού Ισραήλ, το ΝΑΤΟ ή ο ΟΗΕ τι είναι; Α, αυτοί είναι απελευθερωτές και ειρηνοποιοί, ε; Και κάποιες φορές ό,τι κι αν κάνουν αυτοί είναι νόμιμο κι ως εκ τούτου ηθικό. Σωστά; Αυτό το "κάποιες φορές" το λέω γιατί πολλές φορές το Ισραήλ πράττει ό,τι του γουστάρει, αγνοώντας προκλητικότατα τη διεθνή κοινότητα. Γιατί άραγε;

    Τα ιδρυθέντα και ελεγχόμενα από τους Χαζαρομογγόλους, τους Σιωνιστές και τους Προτεστάντες συνεταίρους τους ιδιωτικά –εξ ορισμού ή κατ’ ουσίαν– χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως οι Κεντρικές Τράπεζες τής συντριπτικής πλειοψηφίας των κρατών της υφηλίου (η FΕD στις ΗΠΑ, που έχει δανείσει –ασφαλώς με τόκο– στο σύμπαν όλο, η Εθνική Τράπεζα, κάποτε, η Τράπεζα της Ελλάδος, σήμερα, η Goldman Sachs, η Deutsche Bank, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κ.α.) τι είναι; Ευαγείς οργανισμοί; Έμαθες πόσοι αυτοκτόνησαν μόνον στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας αυτών; Δυστυχώς, είναι πολλοί περισσότεροι από τα θύματα της Χαμάς.

    Άντε να συνερχόμαστε σιγά-σιγά!

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Διογένη εδώ δεν κάναν έναν ..έρανο για το νοσοκομείο στην πόλη που ζούνε..τους αντιμετωπίζεις αυτους για σοβαρούς "νέους";;; Χαλάλησες Κυριακάτικα πολύτιμη φαιά ουσία για να τους δώσεις να καταλάβουν τι; ....Στα ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ να απευθυνόσουν περισσότερα "αυτια" θα σε άκουγαν...Και κάτι τελευταίο ..έχεις ένα ελλάτωμα...Δεν αφήνεις χώρο κι άλλους να μιλήσουν Σε γενικές γραμμές Διογένη "είσαι μέσα" στο θέμα Μόνο που δεν πήρες θέση με ποια πλευρά είσαι...αυτό στην διπλωματία κάπως το λένε...εσύ ξέρεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί ρε φίλε πρέπει να είμαι με κάποια πλευρά; Είμαι υποχρεωμένος; ΄Η για να στιγματίζομαι και για να έχω αντιπάλους; Κι αν υποθέσουμε ότι είμαι με κάποια πλευρά, γιατί να σ’ το πω; Για να δημιουργώ προδιαθέσεις; Οι προσωπικές απόψεις μου και τα επιχειρήματα που εκθέτω, δεν σου αρκούν για να με κρίνεις και να κουβεντιάσουμε; Με το ΠΑΣΟΚ και τους ισλαμοναζί της Ουκρανίας είμαι!... Ικανοποιήθηκες τώρα; Λοιπόν, με τη δικαιοσύνη και την αγάπη είμαι. Άνθρωπος προσπαθώ να είμαι. Ελπίζω να σε καλύπτω. Άμα ζητήσω την ψήφο σου, τότε ναι, θα πρέπει να έχω ξεκάθαρες θέσεις.
      Και τι κάνω; Δεν αφήνω άλλους να μιλήσουν; Δηλαδή τι, σας κρύβω τα πληκτρολόγια; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Κάτι καταλαβαίνω, αλλά... Πάντως, σ’ ευχαριστώ για το σχόλιό σου, θα σ’ ευχαριστούσα ακόμα περισσότερο αν γινόσουν πιο σαφής.
      Τέλος, όσον αφορά τους "Νέους", πιστεύω πως οποιοσδήποτε, οτιδήποτε κι αν είναι, όταν κάνει κάτι σωστό, πρέπει να του αναγνωρίζεται.
      Ο φίλος σου ο Διογένης

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.