Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ο Σάββας Σαπαλίδης (video)

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης θα είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλλάζουμε Εποχή» του Θέμη Μουμουλίδη, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Μουμουλίδης ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων συμβούλων, αλλά και Αντιπεριφερειαρχών.
Στην Π.Ε. Φλώρινας, εκτός του κ. Σαπαλίδη, ανακοινώθηκαν ακόμα οι παρακάτω υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:
Βασιλείου Κώστας, Οικονομολόγος
Παναγιωτίδης Στέργιος, (Μηχανικός Πετρελαίου και Φυσικός Αερίου – Νέος αγρότης)
Σέλτσας Κώστας, Οδοντίατρος
Τζίπα Βούλη, Δικηγόρος
Τσεκουτάνης Χρήστος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Πρόεδρος Κυνηγητικού Συλλόγου Φλώρινας

Δείτε παρακάτω video από το kozan.gr

47 σχόλια:

  1. Αντε και βουλευτής Σάββα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μουμουλίδης λέει για το Σαπαλίδη ότι είναι μηχανικός. Αλήθεια από πότε είναι μηχανικός; υδραυλικός δεν είναι;
    Μη δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ "ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΨΥΞΗΣ - ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ"...ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ....ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. TO BINTEO ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Πεντακάθαρο! Ποιος/α είσαι εσύ που ξέρεις πως αναγράφεται ο τίτλος;;; Αλήθεια, από ποια σχολή μηχανικών αποφοίτησε;;;

      Διαγραφή
  3. Στο 5:14 λέει ο Μουμουλίδης ότι ο Σαπαλίδης είναι μηχανικός. Υδραυλικός δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηχανικός κλιματισμού ο Σάββας; Ντρέπεται να πεί ότι είναι υδραυλικός Ποιά σχολή τέλειωσε και έγινε μηχανικός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "άκρατη φιλοδοξία" προσωποποιημένη!!! Ο κος σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να είναι κάπου "δεύτερο βιολί". Βέβαια ... Αλίμονο...Οι "αγώνες" του δεν έπρεπε με τίποτα να πάνε χαμένοι. Ξεκίνησε από συνομιλητής και συνοδοιπόρος του κου Αργυριάδη. "Τάχθηκε σθεναρά" στο πλευρό του κου Τσιώκα (ενώ παράλληλα συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί του Δημ. συνδυασμού), Συζήτησε εκτενώς με τον κο Καρυπίδη (την 1η θέση πάντα). Ζήτησε "αντιπαροχή" 4ετή θητεία Αντιδημάρχου από τον κο Κωνσταντινίδη (ούτε γνώριζε ότι η θητεία τώρα είναι 5ετής), Προσπάθησε να χώσει τον φίλο του πρατηριούχο καυσίμων στον συνδυασμό του κου Δακή (δεν ξέρω αν το κατάφερε). Τώρα κατέληξε επικεφαλής σε μια "χαμένη θέση ". ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? Κανένας δεν κατάλαβε(!!!), ότι ο σκοπός του (όπως πολλών άλλων) είναι να πάρει τη θέση του κου Γερμανίδη!!!
    Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν μίλησε και με τον κο Βοσκόπουλο. Καθόλου απίθανο..αφού ο κος νυν αριστερός και αντιμνημονιακός, στο κοντινό παρελθόν ήταν "αρκετά δεξιούλης".
    Τον πήρε από το χέρι ο κος Τσιώκας, τον έκανε μαζί με άλλους πρόεδρο του ΕΒΕ, φούσκωσε το μυαλό του και τώρα νάτος!
    Ταιριάζει απόλυτα: "Που είσαι νιότη που δειχνες πως θα γινόμουν άλλος" ή καλύτερα "Πολιτικό βέρτικο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά τέλεια η ανάλυση των αγώνων που έχει δώσει ο Σάββας για να αναρριχηθεί!!! Το μόνο που είναι, είναι Πρόεδρος του ΕΒΕ και αυτό με τις ψήφους των άλλων. Τώρα πάλι κυνηγάει μία θέση χωρίς σταυροδοσία. Τι φοβάται???

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινά ρε φίλε μπράβο, πως κατάφερες και είσαι μέσα στον Σαπαλίδη και τα ξέρεις όλα αυτά ;
      Ουάου είσαι και ο πρώτος στη λασπολογία

      Διαγραφή
  6. και αυτο το ακουσαμε.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ λεει. σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω. δεν φταιει αυτος αλλα αυτοι που τρωνε και τους αρεσουν τα παραμυθια.καημενε συριζα δεν θα μεγαλωσεις ποτε σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σάββας μηχανικός!! το καλύτερο ανέκδοτο του προεκλογικού αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σάββας σας μάρανε τώρα βρε παιδιά;
    Δεν βλέπετε που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενικώς :"ανεμομαζώματα - ανεμοσκορπίσματα";
    Εγώ θάλεγα ότι τους έρχεται γάντι και μάλιστα ίσως τους πέφτει και πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι το "αριστερό" έχει ο Σαπαλίδης; τους εθνικιστικούς παροξυσμούς του κλεισίματος των συνόρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θελει να παρουσιαζει κατι που δεν ειναι... μηχανικος εγινε τωρα? ολη η φλωρινα ξερει οτι ειναι υδραυλικος... ντρεπεται για την δουλεια του?
    αλλα μην λεω κακιες θα εδειξε στον συριζα το πτυχειο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ....ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ,ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο,τι νά'ναι..

    Αλλα μας έχει συνηθίσει ο Συριζα σε αυτα πλέον, δυστυχώς.
    Απο που και ως που ο Σάββας αριστερός ρε παιδιά; Και τα σύνορα που έκλεισε πέρσι τι ήταν; Πραξη αδελφοποίησης και εξωστρέφειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕΛΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ και ξερο ψωμι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. flomvosame stoys spoydagnenoys kai idame ta hairia toys,i ergates i epagelmaties den ehoyn thesi stin politiki?ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε φίλε..... Άστο. Είδαμε και τα "καλά παιδιά" με απολυτήριο λυκείο τι καπνό φουμάρανε.... Είδαμε και τα δικά τους τα "χαϊρια" όπως λες. Μη σου πέσει η πέτρα στο πόδι φίλε....

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΨΥΞΗΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ;
    ΕΔΩ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτός ο συνδυασμός θα πάει για κορυφή! Μπράβο στον Θέμη έκανε σχετικά καλή επιλογή. Ο Σαπαλίδης ίσως να μην έπρεπε να κατέβει μπροστά. Ας έβαζε έναν νέο για αντιπεριφερειάρχη. Ο Σάββας δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι για τον τόπο πέρα από το να διαφημίζει τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με ποιά λογική να στηρίξουμε τον Σαπαλίδη; Ως πρόεδρος του ΕΒΕ, τα 'χει τσουγκρίσει με όλους τους φορείς του νομού. Μα με όλους! Φανταστείτε δλδ τι θα κάνει σαν αντιπεριφερειάρχης!! Μακριά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν δεν έχεις από κάπου να πιαστείς σου φταίνε οι τρίχες... 5-6 άτομα έμειναν στο αν γράφει στο δίπλωμα του μηχανικός ή όχι. Σπουδαίο πολιτικό επιχείρημα... Κανά 2 άλλοι έβγαλαν αριστερόμετρο παρότι σίγουρα οι ίδιοι είναι δεξιότατοι και τέλος ένας αναζητάει εργάτες για υποψήφιους λες και δεν καλύπτουν οι υποψήφιοι διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες... Αλλά έτσι είναι, όταν υπάρχει ένα καθαρό ψηφοδέλτιο που βασίζεται σε αρχές δεν κάνει σε κάποιους... Σε αυτούς που υποστήριζαν και υποστηρίζουν τόσα χρόνια τις ρεμούλες, τις αρπαχτές και τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O BAILEIOU POIOS EINAI RE PAIDIA,TON KSEREI KANEIS? TI PROTOKLASATA ONOMATA EINAI AFTA POY EPILEGEI O SIRIZA? ISTERA POS NA PAEI MPROSTA AFTO TO KOMMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καμαρώστε στελέχη ενός κόμματος που φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει!
    Με ποδοσφαιρικούς όρους, τα συμπαθητικά αυτά παικτάκια, όχι μόνο δεν "στέκονται" στο champions leange, αλλά ούτε σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος! Ίσως θα έπρεπε να δοκιμαστούν πρώτα στα τσικό και μετά....βλέπουμε!
    Επειδή το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί με τους "μαθητευόμενους μάγους" υπουργούς, του "τεράστιου" πρωθυπουργού με το όνομα "Γιωργάκης" που όπως φαίνεται, δεν του αποδόθηκε τυχαία!
    Επειδή τις συνέπειες από το εγχείρημα "τα παιδία παίζει", του Γιωργάκη, τις υφίσταται ο ελληνικός λαός στο πετσί του, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι αντέχει άλλους πειραματισμούς, όσο και αν είναι ελκυστικό και μας προκαλεί κάθε τι το νέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΩΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ !!
    ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ¨ ΤΟ ¨ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο John Stuart Mill στο έργο του ''περί αντιπροσωπευτικής διακυβέρνησης" διατυπώνει την άποψη ότι το καταλληλότερο πρόσωπο για να του ανατεθεί μια εξουσία είναι εκείνο που δεν είναι καθόλου πρόθυμο να την αναλάβει γιατί έχει συναίσθηση της σοβαρότητας του έργου που πρόκειται να επιτελέσει αλλά προπάντων έχει "γνώθι σαυτόν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aπό τρίχες.. άλλο τίποτα στα σχόλια. Η σοβαρότητα των σχολιαστών σπουδαία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΡΙΧΟΛΟΓΟΣ ;;;;;;

      Διαγραφή
  26. τα σχολια ειναι αναλογα με τις επιλογες του συριζα ειδικα του Σαπαλιδη. και πολυ λιγα λενε και ας φαει στην μαπα του ο συριζα τις επιλογες του απλα λυπαμαι πολυ γιατι πιστευαμε οτι ειναι σοβαρο κομμα και ελπιζαμε σε αυτο.... καλυτερα να μην επαιρνε μερος στις εκλογες.... κατι περιπου αναλογο κανει και στις δημοτικες εκλογες.... σοβαροτης μηδεν... καποιος πρεπει να μιλησει στον τσιπρα για ολα αυτα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδία παίζει στο Σύριζα.
      Φορτώσαν στον Μουμουλίδη τον Σαπαλίδη και περιμένουν να ξεπεράσουν το 3%!

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά αγαπητέ 2:01 δεν σκαμπάζεις καθόλου από τα τοπικά τεκταινόμενα! Εκτός βέβαια αν είσαι από τους πονεμένους άλλου συνδυασμού και βγάζεις την πικρία σου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα εξουσίας και εσύ λες να μην κατέβει στις περιφερειακές? Σαν να λες γιατί να κατέβει και στις Ευρωεκλογές. Άσε την ψεύτικη συμπόνια σου στο κόμμα μας και ψήφισε ότι ψήφιζε ο μπαμπάκας σου. Στις 18 Μαΐου το βράδυ θα σου έρθει η απάντηση με το Νομό Φλώρινας να έχει δώσει στο Μουμουλίδη το 30%. Νέος περιφερειάρχης θα είναι ο Μουμουλίδης. Οπότε μέχρι τότε συνέχισε να γυρνάς από μπλόκ σε μπλόκ να κλαψουρίζεις.

      Διαγραφή
    3. Στις δημοτικές πόσο θα πάρετε με τον Γκέκτση;

      Διαγραφή
  27. Εντωμεταξύ έχουν να σκάσουν και ιστορίες για χρέη από το Επιμελητήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει χρέη το επιμελητήριο;

      Διαγραφή
    2. Για να καταλάβεις πόσο σοβαρό κόμα είναι ο Σύριζα διάβασε το σχόλιο του 5:17 μμ
      Τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  28. αγαπητε 5¨΄17 με λιγα λογια 30% συριζα με αυτες τις επιλογες.. τον μηχανικο σας τον Σαπαλιδη... ουτε σε ονειρο θερινης νυχτος...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. otsikotani ipocifios periferia me siriza ke o patir me kostantinidi sto dimo den ntrepomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. σε video στο ραδιο φλωρινα ''σας προκαλω να το δειτε'' ο Σαπαλιδης δεν ΄΄ΞΕΡΕΙ΄' τι εχει σπουδασει και το ΔΙΑΒΑΖΕΙ ε θα μας τρελανει τελειως.... αλλα περισσοτερο τρελενομαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ που βαζει απο πισω του να τρεχουν μηχανικοι, οδοντιατροι, δικηγοροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AS MAS PI OPROEDROS TOY KINIGETIKOY SILOGOY AN EKLEGI ME TO KOMA POY INE IPER TON IKOLOGON TI UA KANI UA APAGORECI TO KINIGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.