Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Νίκος Στεργίου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Ανακοινώθηκαν χθες τα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα τους και ο Νικόλαος Στεργίου από την Πρέσπα.
Ο Νίκος Στεργίου είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών του Εθνικού Δρυμού Πρεσπών. Ζει και εργάζεται στη Φλώρινα. Ο συνεταιρισμός του οποίου ηγείται βραβεύτηκε το 2010 στη Γενεύη με το «New Millennium Award» ανάμεσα σε 112 χώρες.

8 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σκίσει.. μουλιασμένα φασόλια. Πο βραδύς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολιτευτης της ΝΔ σημαινει να κοβεις μισθους, συνταξεις, να αφηνεις τον κοσμο χωρις δουλεια για να ερχεται σερνοντας μετα να σε παρακαλαει για ενα πανταμηνο. αλλα τι φταιει ο στεργιου και ο καθε στεργιου? αυτουνου του ειπανε οτι πρεπει να λεει ''ναι σε ολα'' αν θελει να πουλησει τα φασολια του.... ο κωνσταντινιδης φταιει γιατι αυτος δεν εχει φασολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη ο στεργιου πολυ γουσταρει την πολιτικη της κυβερνησης για τους αγροτες και ειπε να την στηριξει με ολες του τις δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα; Το γεγονός είναι ότι κάποιος συμπολίτης μας βγαίνει μπροστά να μας κουνήσει το δάχτυλο για το ότι πρέπει κατά την άποψή του να κόβουν συντάξεις των 500 ευρώ, να παγώνει η Φλώρινα όλη με την τιμή του πετρελαίου στον θεό και να έχουμε 70% ανεργία στους νέους στην περιοχή μας. Αυτόν εμείς πρέπει να τον στηρίξουμε;;; Μαύρο και ξανά μαύρο σε όλους τους μνημονιακούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.